figure

Wat kost een nieuwe badkamer?

Wat kost een nieuwe badkamer? Dit hangt volledig af van uw eisen en hoeveel werk u laat uitbesteden. Wilt u de volledige badkamer vernieuwen, of gaat u alleen voor een nieuwe inloopdouche? En wat voor kwaliteit meubels kiest u? En gaat u voor nieuwe tegels of laat u de huidige tegels zitten? Stuk voor stuk vragen waar u rekening mee moet houden.

Wat zijn de kostenposten?

Stel, u wilt de volledige badkamer renoveren, dan bent u al snel € 1.000 tot € 1.500 kwijt aan badkamermeubels en accessoires (ligbad, afvoer, badkraan, badscherm, wastafel, wastafelkraan, spiegel, wandtoilet, drukknop, designradiator, wc rol-houder, handdoekhouder). Daarnaast moet u nog tegels kopen. De totale prijs hiervan is afhankelijk van de grootte van uw badkamer en de kwaliteit van de tegels. Houd rekening met enkele honderden euro's tot enkele duizenden euro's.

Kosten montage

Tenslotte is daar nog de montage. Vaak moeten leidingen worden verlegd voor de nieuwe indeling van de badkamer. Er moet worden getegeld en de nieuwe meubelen moeten worden geïnstalleerd. Het ontwerp van de badkamer is sterk bepalend voor de prijs van de montage. Toch is er een vuistregel die u in gedachten kunt houden bij het opstellen van uw budgetten. Vuistregel: de montage van een badkamer kost ongeveer net zo veel als de spullen die u ervoor aanschaft.

Goedkope nieuwe badkamer

Voor een goedkope, complete badkamer (inclusief montage) bent u minimaal 3.000 euro kwijt. Dit bedrag loopt op naarmate het aantal tegels hoger is en wanneer u liever duurdere apparatuur en accessoires kiest. De meeste mensen zullen bij het kiezen van een nieuwe badkamer uitkomen op een bedrag tussen de € 3.000 en € 8.000. Bent u handig? Dan bespaart u zichzelf de kosten voor de montage!

Een badkamer voor ieder budget

Het maakt niet uit voor welk budget u een badkamer zoekt, bij Paul Roescher slaagt u altijd! Binnen de Megastores in Apeldoorn en Rijssen vindt u de badkamers ingedeeld in drie afdelingen:

Dit zijn prijsindicaties voor de badkameronderdelen. Daarnaast hebt u nog tegels nodig en kosten voor eventuele montage.

10% COMBI-voordeel op jouw droominrichting

Bij Paul Roescher kunt u profiteren van 10% COMBI-voordeel. Daarmee kunt u volledig uw eigen droominrichting samenstellen, maar dan extra voordelig. Bij aanschaf van een keuken ontvangt u namelijk 10% korting op een gloednieuwe badkamer! Lees direct meer over onze extra voordelige combi-pakketten.

Deskundig advies nodig?

Bent u ook benieuwd wat een nieuwe badkamer kost die voldoet aan uw eisen en wensen? Breng dan gerust een bezoekje aan één van onze Megastores in Apeldoorn of Rijssen. Hier kunt u zich laten inspireren door het ruime aanbod badkamers in onze showroom. Wilt u zeker zijn van deskundig advies? Maak dan vooraf een vrijblijvende afspraak met een badkameradviseur. Een afspraak kunt u eenvoudig online inplannen. Wij zorgen dan dat er op uw gekozen datum en tijdstip iemand klaarstaat die u kan voorzien van deskundig advies op maat. U bent van harte welkom. Tot snel!

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit