figure

Wat kost een nieuwe badkamer?

Hoeveel kost een nieuwe badkamer? Dit hangt volledig af van uw eisen en hoeveel werk u uitbesteed. Wilt u de volledige badkamer vernieuwen, of alleen voor een nieuwe inloopdouche? En wat voor kwaliteit meubels kiest u? En gaat u voor nieuwe tegels of laat u de huidige tegels zitten?

Wat zijn de kostenposten?

Stel, u wilt de volledige badkamer renoveren, dan bent u minstens 1.000 tot 1.500 euro kwijt aan badmeubels en accessoires (ligbad, afvoer, badkraan, badscherm, wastafel, wastafelkraan, spiegel, wandtoilet, drukknop, designradiator, wc rol-houder, handdoekhouder).

Daarnaast moet u nog tegels kopen. De totale prijs hiervan is afhankelijk van de grootte van uw badkamer en de kwaliteit van de tegels. Houd rekening met enkele honderden euro's tot enkele duizenden euro's.

Tenslotte is daar nog de montage. Vaak moeten leidingen worden verlegd voor de nieuwe indeling van de badkamer. Er moeten worden getegeld en de nieuwe meubelen moeten worden geïnstalleerd. Het ontwerp van de badkamer is sterk bepalend voor de prijs van de montage, zult u begrijpen. Toch is er een vuistregel die u in gedachten kunt houden bij het opstellen van uw budgetten. Vuistregel: de montage van een badkamer kost ongeveer net zo veel als de spullen die u ervoor aanschaft.

Kortom: voor een goedkope, complete badkamer (incl. montage) bent u minimaal 3.000 euro kwijt. Dit bedrag loopt op naarmate het aantal tegels hoger is en wanneer u liever duurdere apparatuur en accessoires kiest. De meeste mensen zullen bij het kiezen van een nieuwe badkamer uitkomen op een bedrag tussen de 3.000 en 8.000 euro. Bent u handig? Dan bespaart u zichzelf de kosten voor de montage!

Een badkamer voor ieder budget

Het maakt niet uit voor welk budget u een badkamer zoekt, bij Paul Roescher slaagt u altijd! Binnen de Megastores vindt u de badkamers ingedeeld in drie afdelingen:

Dit zijn prijsindicaties voor de badkameronderdelen. Daarnaast hebt u nog tegels nodig en kosten voor eventuele montage.

10% COMBI-voordeel op jouw droominrichting

Bij Paul Roescher kunt u profiteren van 10% COMBI-VOORDEEL. U kunt volledig uw eigen droominrichting samenstellen, maar dan extra voordelig. Bij aanschaf van een keuken kunt u tot wel 10% korting ontvangen op een gloednieuwe badkamer. Lees direct meer over onze extra voordelige combi-pakketten.

Deskundig advies nodig?

Bekijk onze aanbiedingen en kom naar onze megastores in Apeldoorn en Rijssen. Zeker zijn van deskundig advies? Maak dan voor de tijd een afspraak met een badkameradviseur. U bent van harte welkom!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

* Het COMBI-voordeel geldt niet voor het BUDGET-assortiment 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit