Een wellness badkamer: ultiem genieten!

Een wellness badkamer, wie droomt er niet van? Ontspan u en ervaar pure wellness in uw eigen badkamer! Het echte relaxen en ontspannen begint in uw eigen badkamer, met één van de wellness badkamers van Paul Roescher. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een wellness badkamer bij u thuis? 


Bezoek onze showroom


Een sauna, stoomcabine of whirlpool?

Bent u na een drukke dag toe aan ontspanning? Dan is een wellness badkamer echt iets voor u! Een badkamer is meer dan een plek om te douchen en uw tanden te poetsen. Het is een plek waar u na een drukke dag heerlijk tot rust wilt komen in een bad, sauna, stoomcabine of whirlpool. Een plek waar u kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en stress. Bij een wellness badkamer kunt u denken aan een sauna, stoomcabine of whirlpool. We zetten ze hier nog even op een rij voor u. 


Maak van uw badkamer een wellness oord

 

Wellness badkamer Paul Roescher


Een wellness badkamer met sauna

Hoe mooi is dat, u hoeft de deur niet meer uit voor een avondje wellness. U kunt heerlijk in alle rust genieten van de sauna in uw eigen badkamer. Geniet van warmte en het weldadige effect van een sauna. U ervaart niet alleen ontspanning, maar een sauna levert ook een positieve bijdrage aan uw lichaam. U voelt zich heerlijk fris en als herboren als u genoten heeft van de sauna. En als die sauna zich dan ook nog eens in uw eigen badkamer bevindt?! Bij Paul Roescher bieden wij u diverse sauna’s aan. Zowel standaard bouwpakketten als maatwerkoplossingen. Echt genieten doet u in uw eigen wellness badkamer.

 

Paul Roescher sauna

 

Paul Roescher sauna


Een wellness badkamer met stoomcabine

Ontspan u en ervaar pure wellness in een stoomcabine in uw eigen badkamer! Een stoomcabine is met recht een aanwinst voor uw badkamer te noemen. Een stoomcabine wordt meestal ingebouwd in uw douchecabine. U voelt zich een ander mens na een uurtje in de stoomcabine. U bent lekker opgefrist en ontspannen. Een stoomcabine is een maatwerkoplossing in uw wellness badkamer. Weet u trouwens wat het verschil is tussen een sauna en een stoomcabine?  Eén van de verschillen is de temparatuur. Een sauna is over het algemeen wat warmer. Daarnaast is de luchtvochtigheid in een stoomcabine vele malen hoger dan in een sauna. En een ander groot verschil is het materiaal. Een sauna is meestal van hout, terwijl een stoomcabine gemaakt is van materiaal wat goed vocht kan verdragen, zoals tegels. 

Stoomcabine Paul Roescher

Stoomcabine Paul Roescher


Een wellness badkamer met whirlpool

Een whirlpool zorgt voor ultieme ontspanning voor lichaam en geest. Als u regelmatig gebruik maakt van de whirlpool zult u de heilzame werking merken. Pijnlijke spieren, stress en doorbloedingsproblemen zijn verleden tijd. Een whirlpool staat garant voor pure wellness en dat in uw eigen wellness badkamer. Een whirlpool is echt een aanrader als u kiest voor een wellness badkamer. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor een whirlpool eindeloos. U kunt kiezen uit de volgende whirlpoolsystemen: 

  • Airsysteem

  • Hydrosysteem voor sportieve massage

  • Onderwaterverlichting

  • Anti legionellafunctie

  • Watertemperatuurmeter

  • Golfslageffect

  • Ergonomische hoofdsteunen

  • Tiptoetsbediening/afstandsbediening

 

Whirlpool Paul Roescher

 

Whirlpool Paul Roescher


Meer weten over een wellness badkamer?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u thuis voor een wellness badkamer? Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een sauna, stoomcabine en whirlpool. Voor een wellness badkamer bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. We kennen alle mogelijkheden en stemmen die perfect af op uw wensen. Bij ons kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. En dat gevoel dat neemt u mee naar huis. 


Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. Wij heten u van harte welkom met koffie en wat lekkers!


Maak een afspraak Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit