figure
Wellness badkamers

Wellness badkamers

Bent u na een drukke dag toe aan ontspanning? Dan is een wellness badkamer echt iets voor u! Een badkamer is meer dan een plek om te douchen en uw tanden te poetsen. Het is een plek waar u na een drukke dag heerlijk tot rust wilt komen in een bad, sauna, stoomcabine of whirlpool. Een plek waar u kunt onsnappen aan de dagelijkse sleur en stresss.

Haal de wellness in huis met een wellness badkamer

Hoe lekker zou het zijn als u voor een dagje wellness niet meer de deur uit hoeft? Kunt u het voorstellen? Heerlijk! Met de wellness afdeling van Paul Roescher haalt u de wellness in huis. U kunt uw badkamer voorzien van extra luxe en comfort. Wat dacht u bijvoorbeeld van onderstaande wellness producten:

  • Sauna's: maatwerk oplossingen en standaard bouwpakketten voor extra veel luxe. Verkrijgbaar van 1 tot 10 personen.
  • Stoomcabines: maatwerk stoomcabines die volledig zijn geintegreerd in uw badkamer.
  • Whirlpools: diverse whirlpools voor binnen en buiten.

Wellness badkamer kopen?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een wellness badkamer? Kom dan langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen. Met meer dan 50 badkameropstellingen weet u precies welke badkamerstijl bij u past. Vervolgens kunt u uw badkamer extra luxe geven met één van onze wellness producten. Voor vrijblijvend advies over uw badkamer raden wij aan om een afspraak te maken met één van onze productspecialisten.

U bent van harte welkom!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit