Serviceplanner

Over Paul Roescher
Paul Roescher bestaat al meer dan een halve eeuw en dat kan alleen als alle schakels in de ketting kloppen: van verkoop tot service. Wij verkopen artikelen, waarmee mensen hun woongenot vergroten. Denk hierbij aan keukens, sanitair, badkamers, tegels, vloeren, schuifkasten en tafels. Velen weten ons te vinden, regelmatig in de regio, maar steeds vaker uit alle windstreken. Met 17.500m2 in twee showrooms en een grote nadruk op zowel gastvrijheid en beleving als after-sales kan dat ook niet anders.

Door aanhoudende groei en het aanstaande vertrek van een collega zoeken wij een:

GEWELDIGE SERVICEPLANNER M/V
fulltime 40 uur per week

Hoe wil jij behandeld worden?
Een keuken of badkamer is pas klaar, wanneer alles geleverd en/of gemonteerd is. In de praktijk worden niet alle orders compleet uitgeleverd en is er wel eens sprake van service na montage. Jij zorgt ervoor dat nageleverde artikelen en servicewerkzaamheden bij servicemonteurs en klanten worden ingepland en dat iedereen hierover zo ver mogelijk van tevoren is geïnformeerd. Zo wil je als consument tenslotte zelf ook behandeld worden.

Positief eindresultaat
Jij zorgt ervoor dat er een positief gevoel bij de klant achterblijft over Paul Roescher. Een positief gevoel leidt vervolgens tot een positieve review, kan je nagaan hoe cruciaal jouw rol is! Dit hoef je overigens zeker niet alleen te doen: dagelijks staan jouw collega’s op jouw afdeling Service en Planning jou met tientallen jaren ervaring met raad en daad bij.

Jij kunt dit!
Jij bent een ervaren, stressbestendige planner en deinst niet terug voor deze zeer uitdagende job. Je stuurt alle externe monteurs en eigen servicemonteurs aan. Technisch inzicht en ervaring met keukens is dus een zeer grote pré. Jij bent pas tevreden wanneer jouw klant tevreden is. Jij bent een echte spin in het web en zorgt ervoor dat losse eindjes aan elkaar geknoopt worden. Je bent bovendien een prettig mens in de omgang, die eenvoudig contacten legt en zich begripvol, flexibel en tegelijk daadkrachtig opstelt. Na afloop van een servicebezoek aan een klant informeer jij of de klant tevreden is. Die glimlach, daar doe je het voor!

Er is meer...
Naast je werkzaamheden als serviceplanner ben je indien nodig de invaller voor onze planner, die de initiële leveringen van onder meer keukens, badkamers en tegels plant. Samen met hem zijn jullie de eigenaars van één van de gaafste rollen bij Paul Roescher en daar krijg je veel energie en voldoening voor terug.

Actie!
Net als je collega’s werk je van dinsdag t/m zaterdag en werk je op de koopavond (donderdags). Je werkt op de afdeling Distributie, waar ook jouw collega’s van de Service Desk en Planning werken. Wil jij ons mooie, gezonde en nog altijd groeiende familiebedrijf met ca. 50 medewerk(st)ers op een positieve wijze aanvullen met jouw kennis, ervaring en enthousiasme? Stuur dan snel je motivatiebrief en recente CV naar:

Paul Roescher
t.a.v. de directie
Plaagslagen 2
7463 PH Rijssen

Of gebruik onderstaand formulier:

Lees hier onze privacyverklaring

Wij kijken met genoegen uit naar jouw sollicitatie. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.