figure
Whirlpools

Whirlpools

De ultieme ontspanning voor lichaam en geest! Reken af met gespannen en pijnlijke spieren, stress en doorbloedingsproblemen. Een regelmatige duik in een whirlpool heeft een heilzame werking. Bij Paul Roescher vindt u diverse whirlpools voor binnen en buiten. En u zult het misschien niet geloven, maar onze whirlpools zijn lager in prijs dan waar dan ook!

Wat zijn de mogelijkheden bij whirlpools?

Paul Roescher heeft een uitgebreid assortiment whirlpools. In onze showroom hebben we naast meer dan 50 badkameropstellingen een ruimte ingericht speciaal voor onze whirlpools. U kunt eenvoudig alle whirlpools bekijken en vergelijken. We leveren zowel standaard modellen als maatwerk oplossingen. Ieder model heeft zijn eigen charmes. Om u een idee te geven van alle mogelijkheden hebben we een opsomming gemaakt van diverse whirlpoolsystemen:

  • Airsysteem
  • Hydrosysteem voor sportieve massage
  • Onderwaterverlichting
  • Anti legionellafunctie
  • Watertemperatuurmeter
  • Golfslageffect
  • Ergonomische hoofdsteunen
  • Tiptoetsbediening/afstandbediening

Zoals u begrijpt zijn de mogelijkheden van een whirlpool eindeloos. Neem uw wensenlijstje mee naar onze showroom, dan kunt u samen met éen van onze adviseurs op zoek naar de perfecte whirpool. 

Uw whirlpool bij Paul Roescher

Wilt u een whirlpool kopen? Bij Paul Roescher heeft u de keus uit verschillende modellen voor zowel binnen als buiten. U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend en deskundig advies.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"De verkoopster denkt goed mee, en komt ook zelf met handige tips en beschikt over zeer veel vakkennis."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit