Een woonkeuken: tover uw keuken om in 5 stappen!

Ongetwijfeld bent u vaak in uw keuken te vinden. Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw keuken een fijne plek is. Heeft u een keuken die niet zo sfeervol is? Onze tip: creëer een woonkeuken! Lees hier verder hoe u uw keuken in 5 stappen kunt omtoveren tot een sfeervolle woonkeuken. 

Neem contact op

 

Stap 1: Maak uw keuken onderdeel van uw inrichting

De eerste stap om uw keuken om te toveren tot een sfeervolle woonkeuken is om de keuken onderdeel te maken van uw inrichting. Zie de keuken niet langer als een functionele plek, maar als een bruisende plek vol gezelligheid en leven. Dat kunt u doen door de stijl, kleur en materialen door te trekken van de woonkamer naar de keuken. Zo wordt uw keuken steeds meer onderdeel van uw inrichting. In een woonkeuken staat het design centraal. Mooie designapparatuur dat naadloos aansluit bij het design van uw woonkamer. Strak afgewerkte keukenkastjes en veel accessoires. 

Woonkeuken Paul Roescher

 

Stap 2: Bepaal uw keukenstijl 

Een echte woonkeuken is natuurlijk helemaal in uw stijl. Bepaal dus eerst uw keukenstijl

Het is alleen niet altijd makkelijk om uw keukenstijl te benoemen, omdat iedere keuken uniek is. Uw keukenstijl kan daarom ook een combinatie van keukenstijlen zijn. Stijlen of elementen van stijlen kunnen gecombineerd worden om zo uw eigen, unieke woonkeuken te creëren. Dat kan het beste als u uw keuken zelf ontwerpt!

Woonkeuken Paul Roescher

 

Stap 3: Ontwerp uw keuken zelf

We zeiden het al: als u echt een unieke woonkeuken wilt, ontwerp hem dan zelf.

Weet u waar u op moet letten bij het ontwerpen van uw keuken?  

Het ontwerpen van uw keuken is een feestelijk moment. Ook wel spannend, want u wilt natuurlijk dat uw nieuwe keuken helemaal naar uw zin is. Bent u zich nog aan het oriënteren of weet u al precies wat u wilt? We beginnen met het in kaart brengen van uw wensen. En dan kan het ontwerpen beginnen. 

Bij Paul Roescher hebben we daar een heel handige 3D creator voor. Zo krijgt u een levensecht beeld van uw toekomstige woonkeuken. 

Woonkeuken Paul Roescher

 

Stap 4: Maak optimaal gebruik van de ruimte

Bij het kiezen van de juiste keukenindeling is de manier waarop u de keuken gaat gebruiken van groot belang. Staat u graag lang in de keuken? Of bent u meer van de snelle hap? Als u veel tijd in de keuken doorbrengt en graag in de keuken dineert is een woonkeuken echt iets voor u. Maak optimaal gebruik van de ruimte door bijvoorbeeld een kookeiland te plaatsen. 

Een kookeiland of bar is vaak de verbintenis tussen uw woonkamer en keuken. Ideaal dus voor een woonkeuken. 

Kookeiland Paul Roescher

 

Stap 5: Maak uw woonkeuken af met verlichting en accessoires

Een woonkeuken is natuurlijk niet af zonder sfeervolle verlichting en mooie accessoires. Denkt u goed na over de verlichting in uw keuken. U heeft werkverlichting nodig, maar ook sfeerverlichting. Zorg dat beide soorten verlichting goed bij elkaar passen qua stijl, maar ook bij de rest van uw interieur. 

Maak daarnaast uw keuken af met bijpassende accessoires. Kies accessoires in dezelfde stijl en kleur als de rest van uw interieur. Zo wordt uw keuken één geheel met de rest van uw interieur. 

Keuken verlichting Paul Roescher

 

Wilt u meer weten over een woonkeuken?

Wilt u een nieuwe woonkeuken of uw huidige keuken omtoveren tot een sfeervolle woonkeuken? Bij Paul Roescher luisteren we goed naar uw wensen en kennen we alle mogelijkheden. Bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit en professioneel advies. 

 

U bent van harte welkom in onze showroom. Een bezoek aan Paul Roescher is geen bezoek aan een winkel, maar een echte belevenis. Door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echt Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. 

 

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

 

Maak een afspraak Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit