Woonvloeren

Woonvloeren - de keuze is aan u!

Uw woonvloer bepaalt voor 90% de uitstraling van uw inrichting. De vloer is voor veel mensen basiskeuze, waarbij de rest van de inrichting erbij wordt gezocht! Het komt steeds vaker voor dat mensen kiezen voor een praktische tegelvloer in het gehele woonbereik. Maar de laatste jaren is als alternatief voor houten vloeren (naast laminaatvloeren) ook de PVC-vloer erg in opkomst! U wilt een houtlook vloer met de voordelen van een tegelvloer? Bekijk dan eens onze enorme collectie keramisch parket! Welke keuze is voor uw woonvloer nu de juiste? Laat u hierover adviseren door de woonvloerexperts van Paul Roescher!

Bewust kiezen van een woonvloer

Wanneer u een bezoek brengt aan Paul Roescher en u aangeeft dat u op zoek bent naar een vloer voor uw woning, dan zult u de vraag krijgen: 'Zoekt u iets van de afdeling Tegels, of zoekt u een vloer van de afdeling Vloeren?'. Waar u bij veel zaken alléén pvc/laminaat/houten vloeren vindt en waar u een andere zaak moet bezoeken als u een tegelvloer zoekt, daar vindt u bij Paul Roescher beide! Zo kunt u perfect de verschillende opties naast elkaar leggen. Waarom zou iemand moeten gaan voor een pvc-vloer? Of wat zijn de voordelen van een tegelvloer? Hoe zit het met vloerverwarming?

Makkelijker kunnen we het kiezen van een woonvloer niet maken!

Grote en ruim opgezette afdelingen voor vloeren en tegels - u vindt ze in onze beide Megastores! Vele badkameropstellingen zijn betegeld met actuele en aansprekende tegelsoorten. Maar het kan nóg mooier: in Rijssen vindt u de WorldTegelExpo! Hét uitgangspunt bij het ontwerpen van deze grootste tegelshowroom van de wereld was dat u het product in grote oppervlakten moet kunnen zien! Tientallen tegelpleinen, verdeeld over meerdere verdiepingen, maken het uitkiezen van een woonvloer bij Paul Roescher leuk en makkelijk. Laat u inspireren door meer dan 6.000 tegels van meer dan 150 tegelmerken.  

U bent van harte welkom!

Als u ergens uw droomvloer tegenkomt, dan is dat bij Paul Roescher. Vele voorbeelden liggen voor u klaar om u te inspireren. Daarnaast lopen er voortdurend experts en adviseurs rond om u te voorzien van een passend advies. Kom langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht