Het verrassende voordeel van een compleet badkamermeubel

Het verrassende voordeel van een compleet badkamermeubel

Eén van de populairste meubelen voor in de badkamer is uiteraard het badkamermeubel. Toch zijn er nog steeds mensen die liever kiezen voor gewone kasten en een aparte wasbak. Maar zij kennen het verrassende voordeel van een compleet badkamermeubel vast nog niet!

 

Stijlvolle uitstraling

Een badkamer is vaak lastig aan te kleden met accessoires. De ruimte moet nu eenmaal zeer praktisch zijn en is - in veel gevallen - niet de grootste kamer van het huis. Een stijlvolle look & feel kun je natuurlijk alsnog creëren door badgoed uit te kiezen in een trendy kleur. Maar ook het badkamermeubel heeft grote invloed op de uitstraling en sfeer in uw badkamer. Een badkamermeubel is vaak compleet verkrijgbaar met bijbehorende kast, waardoor u op eenvoudige wijze een eenduidige en rustgevende stijl in uw badkamer creëert.

Meer tips voor het creëren van een oase van rust in uw badkamer? Ontdek onze 9 manieren om van uw badkamer een wellness-oord te maken.  

Badkamermeubel

Praktische opbergruimte

Een badkamermeubel biedt verschillende opties om spullen op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan haarproducten, douchegel of handdoeken. Zo kunt u kiezen voor een meubel met lades, met planken of met beide mogelijkheden. Hierdoor kunt u uw spullen overzichtelijk opruimen en staan ze nooit meer in het zicht. Dat geeft een opgeruimd gevoel!

Ideaal om schoon te maken

Over opgeruimd gevoel gesproken: badkamermeubelen zijn ook heel eenvoudig en efficiënt schoon te maken. Dat komt mede doordat u alle producten en spullen die u gebruikt in de badkamer netjes achter de deuren kunt opbergen, waardoor u een 'glad' en 'egaal' oppervlak overhoudt. Er zijn zelfs greeploze badkamermeubelen die het schoonmaken nog gemakkelijker maken. Natuurlijk is de manier van schoonmaken ook afhankelijk van de vorm en het materiaal van uw badkamermeubel, maar er is keuze genoeg.

Badkamermeubel

Verrassend voordelige badkamermeubels

De voordelen van een compleet badkamermeubel blijven dus niet beperkt tot de stijlvolle uitstraling, maar hebben ook alles te maken met de praktische opbergruimte en de eenvoudige schoonmaakwijze. Daarnaast hoeft een mooi badkamermeubel helemaal niet duur te zijn: bij Paul Roescher is een badkamermeubel namelijk verrassend voordelig!

Regelmatig bieden wij onze meubelen aan voor een speciale actieprijs. Voor het meest actuele assortiment bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Wilt u graag vrijblijvend advies van een badkamerspecialist? Maak dan van tevoren alvast een afspraak om het badkamermeubel van uw dromen te vinden.

Badkamermeubel 

Maak een afspraak

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Bij Paul Roescher blijven ze op elk moment aandacht geven. Dus ook na het tekenen van het contract, na de betaling."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit