Meest complete assortiment badkamermeubelen onder 1 dak

Een badkamer is niet compleet zonder badkamermeubelen. Hoe modern, stijlvol of klassiek uw badkamer ook is, de badkamermeubelen en accessoires maken uw badkamer helemelaal af. Tevens zijn badkamermeubelen een praktische oplossing voor een gebrek aan opbergruimte. Paul Roescher heeft een ruim assortiment badkamermeubelen, van kolom- en fonteinkasten tot wastafelmeubels en sfeerverlichting.

Bezoek onze showroom

Badkamermeubelen

Ruime keuze badkamermeubelen en accessoires

Badkamermeubelen die bij uw smaak en stijl passen vindt u bij Paul Roescher. Bezoek één van de megastores van Paul Roescher en ontdek wat echt bij u past. U heeft de keuze uit een groot assortiment wastafels, wastafelombouwen, kasten, spiegelkasten, maar ook complete badkamermeubelsets. Daarnaast kunt u uw badkamer verder verrijken met kleine opbergkastjes, spiegels, fonteintjes en kranen.

Kasten en wastafelmeubels

In de categorie kasten is er een zeer ruime keuze. U kunt ervoor kiezen om losse badkamermeubels in uw badkamer te plaatsen of u kiest voor een compleet badkamermeubel met opbergruimte, spiegel en wasbak. Een kolomkast is een langwerpige kast met aan de binnenzijde handige vakken om handoeken, zeep en andere spulletjes op te bergen. Een fonteinkast is vergelijkbaar met een wastafelombouw en biedt opbergruimte onder uw wastafel of fontein. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een compleet wastafelmeubel, inclusief spiegel en bijhorende kast. Het maakt niet uit hoe groot uw badkamer is, want voor iedere badkamer is er ruime keuze in badkamerkasten.

Badkamerkasten en wastafelmeubels

Wastafelmeubels

De ruimte onder uw wastafel is eigenlijk loze ruimte. Dus waarom maakt u hier geen opbergruimte van? Wastafelmeubels zijn er in alle soorten en maten. Ook het materiaal is heel verschillend. Er zijn stenen wastafelmeubels, maar ook van (massief) hout of kunststof. Daarnaast is de grootte van uw badkamer bepalend voor uw keuze. Als u een grote badkamer heeft kunt u kiezen voor een badkamermeubel met twee wasbakken en kranen, voor kleinere badkamers zijn er hele sfeervolle en leuke oplossingen. Door een wastafelmeubel met een spiegel te nemen kunt u uw badkamer optisch groter doen lijken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Kom langs in onze showroom!

Wastafelmeubelen

Badkameraccessoires

Badkamermeubelen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer, maar u mag de accessoires zeker niet vergeten. Mooie verlichting en/of spotjes kunnen uw badkamer meer sfeer geven. Ook spiegels, kranen en wasbakken kunnen een stempel drukken op de uitstraling, in positieve zin natuurlijk!

Maak uw badkamer compleet

Breng een bezoek aan één van de megastores in Apeldoorn op Rijssen, welke onbetwist de grootste van Europa zijn, en laat u inspireren. Met meer dan 50 badkameropstellingen weet u precies welke badkamerstijl bij u past en welke badkamermeubelen perfect in uw badkamer zouden staan. Een bezoekje aan Paul Roescher is inspirerend en overtreft al uw verwachtingen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze 'badmeesters'.

Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit