figure

Actuele aanbiedingen

 

Limited Edition XXL-tegel

Limited Edition XXL-tegel "Arctic Stone" 90x180 cm: binnen 48 in 3 kleuren leverbaar voor de superprijs van 49,50 per m2.

Shop nu >

 


Opening nieuwe kastenafdeling Apeldoorn

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe kastenafdeling in filiaal Apeldoorn hebben wij een kastenspecial verspreid. Deze kunt u hieronder in PDF-formaat downloaden.

 

Afspraak Maken >

Download Kastenfolder (22MB) >Outlet

Outlet Paul Roescher

Kan het nog voordeliger? Ja, dat kan. Als u een licht gebruikersspoor in relatie tot een (zeer) sterk gereduceerde prijs geen issue vindt, neem dan eens een kijkje in de Outlet in de webshop van Paul Roescher.

U vindt hier onder meer showroomkeukens, fornuizen en sanitair, die plaatsmaken voor nieuwe artikelen. Het kunnen ook geretourneerde artikelen zijn. Allen zijn ze nieuw en in zeer goede staat, direct leverbaar en dus direct genieten. Wij vullen de Outlet de komende tijd, kom dus terug als u meer wilt zien.

Outlet Webshop >

 


 

Showroomaanbiedingen

Soms moet een keuken of badkamer plaatsmaken voor een nieuwe. Hier profiteert u van met extra veel voordeel. De spelregels zijn: zelf (laten) demonteren, zelf (laten) ophalen, zelf (laten) vervoeren en zelf (laten) monteren. Met deze prijzen kan dat prima uit.

Naar Showroomkeukens >

Naar Showroombadkamers >Apparatenabonnement

 

Download folder (PDF) >

Maak Afspraak >


 

VIP-actie voor nieuwbouwers

 

Maak Afspraak > 


Seniorenbadkamer

 

Maak Afspraak >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit