Buitentegels | WorldTegelExpo

Buitentegels

Wilt u de tegels van uw woonkamer doortrekken naar uw terras of tuin? Paul Roescher heeft een ruim assortiment tegels die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Onze keramische tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken. Hierdoor zijn deze buitentegels bestand tegen alle weersomstandigheden. Vrieskou, flinke neerslag of juist een stralend zonnetje, de buitentegels van Paul Roescher liggen er altijd mooi bij.

Keramische buitentegels: geschikt voor binnen en buiten

De keramische buitentegels van Paul Roescher beschikken over vele voordelen. Allereerst zijn de tegel anti-slip, zodat u niet uitglijdt bij nat weer. Verder zijn de buitentegels zuurbestendig, waarmee wordt voorkomen dat de tegels van kleur veranderen en eventueel wit uitslaan. Tot slot zijn de tegels vochtbestendig en zullen ze niet kromtrekken of buigen. Kortom, de keramische buitentegels zijn sterk, krasvast, duurzaam en eenvoudig te reinigen.

Wij hebben de grootste tegelshowroom ter wereld: komt u langs?

Wilt u ook buitentegels? Kom dan naar één van onze showrooms en bekijk alle mogelijkheden. In Megastore Apeldoorn vindt u de afdeling Wand&Vloer tegels, met meer dan 5.000 tegels in collectie. In Megastore Rijssen is de collectie nóg groter, Hier maakt men namelijk gebruik van de showroom van groothandel WorldTegelExpo! In deze grootste tegelshowroom ter wereld vindt u gegarandeerd de buitentegel van uw keuze! 

Twentse gastvrijheid: onze huiskok staat klaar met een hapje en drankje

Wanneer u op afspraak bij ons komt, zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. U ervaart de warme, Twentse gastvrijheid die het oosten van ons land zo kenmerkt, in het eerlijke advies dat wij u geven over uw woonplannen, maar ook in de service die wij u bieden. Onze huiskok kijkt ernaar uit u met een hapje en een drankje te ontvangen!

Niet overtuigd? Wij geven u 10 redenen om onze showroom te bezoeken.

Maak een afspraak

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Het grote voordeel van Roescher is dat alles onder één dak zit."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit