figure
Buitentegels | WorldTegelExpo

Buitentegels

Wilt u de tegels van uw woonkamer doortrekken naar uw terras en / of tuin? Paul Roescher heeft een ruim assortiment tegels die zowel geschikt zijn voor binnen als buiten. Onze keramische tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken, waardoor deze buitentegels bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Vrieskou, flinke neerslag of juist een stralend zonnetje, de buitentegels van Paul Roescher liggen er altijd mooi bij. Buiten is het nieuwe binnen!

Voordelen buitentegels

De keramische buitentegels van Paul Roescher beschikken over vele voordelen. Allereerst zijn de tegel anti-slip, zodat u niet uitglijdt bij nat weer. Verder zijn de buitentegels zuurbestendig, waarmee wordt voorkomen dat de tegels van kleur veranderen en eventueel wit uitslaan. Tot slot zijn de tegels vochtbestendig en zullen ze niet kromtrekken of buigen. Kortom, de keramische buitentegels zijn sterk, krasvast, duurzaam en eenvoudig te reinigen. 

Kom naar onze showroom voor de mooiste buitentegels

Wilt u ook buitentegels? Kom dan naar één van onze showrooms en bekijk alle mogelijkheden. In Megastore Apeldoorn vindt u de afdeling Wand&Vloer tegels, met meer dan 5.000 tegels in collectie. In Megastore Rijssen is de collectie nóg groter, want daar bevindt zich de WorldTegelExpo! In deze grootste tegelshowroom ter wereld vindt u gegarandeerd de buitentegel van uw keuze!

 

 

U bent van harte welkom!

Als u meer wilt weten over onze buitentegels kunt u een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs.
De koffie met iets lekkers van onze huiskok staat voor u klaar!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >