Traprenovatie

Laat uw trap renoveren

Wist u dat u ook voor PVC op uw trap bij Paul Roescher aan het juiste adres bent? Dus: is uw trap toe aan een nieuwe look, zijn de treden niet meer mooi of wilt u gewoon wat anders op uw trap? Neem dan contact op met de specialisten van Paul Roescher. Zij helpen u graag en goed.Afspraak Maken >


Onze slijtvaste PVC-stroken zijn verkrijgbaar in zowel hout- als betonlookdessin. Deze sluiten naadloos aan op onze huidige collectie PVC-vloeren, waardoor uw trapbekleding hier identiek aan zal zijn. Stelt u zich eens voor: precies dezelfde PVC-vloer op uw vloer, trap en overloop. Dat geeft veel eenvoud in uw interieur en dus veel rust.


Hieronder ziet u enkele voorbeelden van trapbekleding en traprenovatie:

 

De warme houttinten uit onze PVC-collectie komen prachtig tot zijn recht in sfeervolle ruimtes, daar waar onze betonlook PVC-vloeren juist industriële ruimtes prachtig aanvullen. Het mooie aan PVC op de trap is dat dit een geluiddempende werking heeft en daarnaast een ruw karakter heeft. Deze antislip karakteristiek is juist op uw trap van groot belang. PVC is dus niet alleen mooi, maar ook veilig. Traprenovatie bij Paul Roescher is bovendien ook nog eens zeer betaalbaar: u renoveert uw trap al vanaf EUR 1.290,- all-in. Dit is dus inclusief PVC-stroken, PVC-lijm, profielen en montage. Paul Roescher: lager in prijs dan waar ook.

 

Afspraak Maken >