Verouderde vloeren

Verouderde vloeren

Hout wat is verouderd heeft een behandeling ondergaan. Door deze behandeling wordt de look gecreëerd die het product zo uniek maakt. De verouderde vloeren van Paul Roescher ondergaan nog meer behandelingen: de vloer wordt namelijk geïmpregneerd met een hardwasolie. Door de hoge kwaliteit van het hout te combineren met deze behandeling krijgt u een vloer die zeer geschikt is voor intensief gebruik zoals kantines, lounge, keuken, kamer, feestzaal. Met het juiste onderhoud behoudt uw vloer de juiste en sprekende patin.

Verouderde vloeren zijn er in zeer veel legpatronen en kleurschakeringen. U, als klant bepaalt de keuze. Van stoere brede plank tot klein mozaïek met visgraat motief. Van crème wit tot zwart... Maak gerust een vrijblijvende afspraak met onze vloerenspecialist en ontdek samen de verouderde vloer van uw dromen!

Tijdelijke actie: verouderde vloer van 72,50 voor 39,95 euro

Verouderde parketvloer aanbieding

Met deze parketvloer met verouderde looks brengt u sfeer en gezelligheid in uw huis. Deze vloer is tijdelijk verkrijgbaar voor de speciale prijs van 39,95 euro per vierkante meter. Wees er snel bij, want op = op!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit