Energiebesparende badkamer

Welkom in de badkamer anno nu: de energiezuinige badkamer! Met de energiezuinige badkamer bespaart u 60% op elektra, 60 m3 water, 200 m3 gas en 75 kg CO2-uitstoot. Da's goed voor het milieu én voor uw portemonnee: met de energiezuinige badkamer bespaart u namelijk ook nog eens zo'n € 250,- per jaar. Eerlijk is eerlijk: dat is toch mooi meegenomen?! 

Wel de lusten, niet de lasten

Het mooie van de duurzame badkamer is dat u wel de lusten, maar niet de lasten heeft. De energiebesparende badkamer van Paul Roescher is namelijk voorzien van allerlei slimme toepassingen die het energieverbruik en de uitstoot flink terugdringen, zonder dat u daarvoor aan comfort inlevert. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

- Douche-afvoer met geavanceerde warmte-terugwinning: gebruikt de warmte van het afvoerwater voor opwarming van het nieuwe water
- Toilet met 4,5 liter spoeling
- Energiezuinige LED-verlichting inclusief aanwezigheidsschakeling
- Waterbesparende kranen met 60% minder verbruik
- Badkamer compleet zoals afgebeeld

Maak kennis met onze duurzame badkamer: helemaal compleet voor nog geen € 5.000,-

Hoe fijn is dat: een comfortabele badkamer die van alle gemakken is voorzien en waarmee u tegelijk het milieu en uw portemonnee een handje helpt, en dat voor nog geen 5.000 euro! Maak kennis met deze nieuwe badkamertrend en bezoek één van onze Megastores of plan alvast een vrijblijvend adviesgesprek in met onze specialisten.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit