figure
Dryback PVC

Dryback PVC

Dryback PVC is een andere benaming voor een PVC vloer die direct op een geëgaliseerde betonvloer wordt verlijmd. Het verlijmen van een PVC vloer is een traditionele bevestigingsmethode, maar wel een methode die nog steeds veel wordt gebruikt door de vele voordelen. Een verlijmde PVC vloer laat namelijk veel warmte door en is daardoor uitermate geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast heeft de vloer een geluidsisolerende werking en is het onderhoudsarm. Dryback PVC vloeren kunnen bovendien worden toegepast in badkamers.

Vrijblijvend advies?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste PVC vloer? Kom dan langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen en bekijk ons ruimte assortiment PVC vloeren. U heeft de keuze uit meer dan 150 prints en structuren. Voor uitgebreid advies kunt u alvast een afspraak maken met één van onze productspecialisten.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

84% beveelt Paul Roescher aan!

"Begin november 2014 hebben wij een mooie pvc vloer gekocht bij Paul Roescher en hebben daar een super goede service gekregen!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit