Dryback PVC

Dryback PVC

Een PVC vloer is uiterst geschikt in een woonkamer, keuken of badkamer. Het is daarom ook een zeer populaire vloer in Nederland en de rest van Europa. Bij de dryback PVC variant wordt er gebruik gemaakt van een traditionele methode om een vloer te bevestigen. Deze methode werkt uitstekend. Paul Roescher is een expert op het gebied van dryback PVC. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte PVC vloer.

Webshop >

 

Wat is een Dryback PVC-vloer?

Een dryback PVC vloer is eigenlijk hetzelfde als een PVC vloer, maar een dryback PVC vloer wordt direct op een geëgaliseerde betonvloer verlijmd. Het verlijmen van een PVC vloer is een traditionele bevestigingsmethode, maar wel een methode die nog steeds veel wordt gebruikt door de vele voordelen. Een verlijmde PVC vloer laat namelijk veel warmte door en is daardoor uitermate geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast heeft de vloer een geluidsisolerende werking en is het onderhoudsarm. 

Dryback PVC: Wat zijn de voordelen? 

Een dryback PVC vloer heeft vele voordelen, die een houten vloer niet kan bieden. Vooral als u een houtenlook mooi vindt, maar niet de lasten wil van een houtenvloer is een dryback PVC een uitstekende keus. Dit zijn de voordelen van een dryback PVC vloer:

  • Uitgebreide keus aan vloeren: De dryback PVC vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Er is dan ook altijd een vloer die aan uw wensen voldoet. 
  • IJzersterke vloeren: Dryback PVC vloeren zijn zeer duurzaam en slijtvast. Aan een PVC vloer heeft u jaren plezier.
  • Makkelijk te onderhouden: Deze vloeren zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Massief houten vloeren moet u regelmatig in de olie zetten. Bij de dryback PVC vloeren heeft u daar geen last van. 
  • Vochtbestendig: Omdat PVC vloeren van kunststof zijn gemaakt, zijn de vloeren vochtbestendig. Een PVC vloer is daarom ook geschikt in de badkamer.

 

Dryback PVC vloer van Paul Roescher

Vrijblijvend advies?

De dryback PVC vloeren van Paul Roescher zijn zeer gewilde vloeren. Bij paul Roescher hebben we een uitgebreid aanbod aan dryback PVC vloeren. Wij raden u dan ook aan om eens langs te komen in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen om inspiratie op te doen. In onze showrooms van ruim 17.500 m2 valt er genoeg te zien en te vergelijken.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste PVC vloer? Kom dan langs in één van onze megastores en bekijk ons ruime assortiment PVC vloeren. U heeft de keuze uit meer dan 150 prints en structuren. Voor uitgebreid advies kunt u alvast een afspraak maken met één van onze productspecialisten.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het meest opvallende voor ons is steeds weer de vriendelijkheid en vakkennis van de medewerkers gebleken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit