figure
TOPKWALITEIT keukens

Topkwaliteit keukens

Ongekende mogelijkheden, keukens in alle stijlen en uitvoeringen en een enorme keuze aan apparatuur: dit is de afdeling TOPKWALITEIT keukens van Paul Roescher. Op deze afdeling vindt u keukens in de prijscategorie van € 4.000,- tot circa € 20.000,-. Het verschil tussen andere keukenzaken en een Paul Roescher TOPKWALITEIT keuken? Bij Paul Roescher krijgt u méér keuken van een hogere kwaliteit voor een lagere prijs. Zo eenvoudig is het.

 

Maak Afspraak >

Bezoek Online Showroom >

De grootste keus aan keukens

Op de afdeling TOPKWALITEIT-keukens hebt u vrije keus. Waaruit u zou kunnen kiezen? Een kleine opsomming: 

  • Fabrikanten: voor de TOPKWALITEIT afdeling werkt Paul Roescher samen met een groot aantal Europese keukenfabrikanten. Daardoor is iedere denkbare keukenstijl leverbaar bij Paul Roescher.
  • Werkbladen: gaat u voor een betrouwbaar kunststof werkblad, of kiest u toch een natuurstenen werkblad? Bij ons vindt u een enorme keuze: composieten werkbladen, keramieken werkbladen, volkern werkbladen, granieten werkbladen, HPL werkbladen enzovoort. Heeft u een speciale wens qua werkblad? Laat het onze adviseur weten of bekijk eerst onze werkbladenwijzer.
  • Apparatuur: niet alleen vindt u in al die keukenopstellingen zeer veel voorbeelden van de modernste keukenapparatuur, bij Paul Roescher wordt het zelfs gedemonstreerd.

Een showroom vol TOPKWALITEIT keukens

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze TOPKWALITEIT keukens. Bezoek een van onze megastores in Rijssen of Apeldoorn en kom zelf de kwaliteit van de keukens ervaringen. Met ruim 70 verschillende keukenopstellingen varierend in opstelling, stijl, hoofdkleur en prijs biedt Paul Roescher voor iedere wens een keuken! En komt u er zelf even niet uit? Geen enkel probleem! Onze keukenspecialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden om er voor te zorgen dat u de keuken kiest waar u altijd al van gedroomd heeft. 

Kunt u niet wachten om naar onze keukenshowroom te komen? Paul Roescher biedt u met onze Online Keukenshowroom alvast de voorpret van het uitzoeken van uw droomkeuken. U kunt naar hartenlust filteren en bekijk ons volledige keukenassortiment alvast online. 

Lager in prijs dan waar ook

Het geheim achter onze prijzen: groot inkopen van goede kwaliteit én een geoliede organisatie. Bij Paul Roescher weet u zeker dat u het laagst uit bent qua prijs. Het is een lekker gevoel: bij Paul Roescher is er geen getouwtrek over kortingen, u ontvangt direct de laagste prijs. Zo weet u gewoon waar u aan toe bent. Dit geeft rust.

Ook een TOPKWALITEIT keuken kopen?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken en wilt u de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding? Kom dan langs in onze megastore in Rijssen of Apeldoorn. De beleving in onze keukenshowroom zal u inspireren en helpen kiezen in de gewenste stijl van uw keuken. Ook kunt u een afspraak maken voor gratis en vrijblijvend advies op gebied van TOPkwaliteit keukens. 

Maak Afspraak >

Bezoek Online Showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

71% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit