figure
TOPKWALITEIT keukens

Topkwaliteit-keukens van Paul Roescher

Ongekende mogelijkheden, keukens in alle stijlen en uitvoeringen en een enorme keuze aan apparatuur: dit is de afdeling Topkwaliteit-keukens van Paul Roescher. Op deze afdeling vindt u keukens in de middencategorie. Het verschil tussen topkwaliteit-keukens van andere keukenzaken en een Paul Roescher Topkwaliteit-keuken? Bij Paul Roescher krijgt u méér keuken van een hogere kwaliteit voor een lagere prijs. Zo eenvoudig is het.

 

Maak Afspraak >

Online Keukenshowroom >

De grootste keus aan keukens

Op de afdeling Topkwaliteit-keukens hebt u vrije keus. Waaruit u zou kunnen kiezen? Een kleine opsomming: 

  • Fabrikanten: voor de Topkwaliteit-afdeling werkt Paul Roescher samen met een groot aantal Europese keukenfabrikanten. Daardoor is iedere denkbare leverbaar bij Paul Roescher.
  • Werkbladen: gaat u voor een betrouwbaar kunststof werkblad, of kiest u toch een natuurstenen werkblad? Bij ons vindt u een enorme keuze: composieten werkbladen, keramieken werkbladen, volkern werkbladen, granieten werkbladen, HPL werkbladen enzovoort. Heeft u een speciale wens qua werkblad?
  • Apparatuur: niet alleen vindt u in al die keukenopstellingen zeer veel voorbeelden van de modernste keukenapparatuur, bij Paul Roescher wordt het zelfs gedemonstreerd.

Een showroom vol Topkwaliteit-keukens

Kom langs in onze showrooms (Apeldoorn/Rijssen) en laat u inspireren door onze Topkwaliteit-keukens. Met ruim 70 verschillende keukenopstellingen in deze categorie, variërend in opstelling, stijl, hoofdkleur en prijs biedt Paul Roescher voor iedere wens en binnen ieder budget een keuken. En komt u er zelf even niet uit? Geen enkel probleem! Onze keukenspecialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden om er voor te zorgen dat u de keuken kiest waar u altijd al van gedroomd heeft. 

Kunt u niet wachten om naar onze keukenshowroom te komen? Paul Roescher biedt u met onze Online Keukenshowroom alvast de voorpret van het uitzoeken van uw droomkeuken. U kunt naar hartenlust filteren en bekijk ons volledige keukenassortiment alvast online.

Lager in prijs dan waar ook

Het geheim achter onze prijzen: groot inkopen van goede kwaliteit én een geoliede organisatie. Bij Paul Roescher weet u zeker dat u het laagst uit bent qua prijs. Het is een lekker gevoel: bij Paul Roescher is er geen getouwtrek over kortingen, u ontvangt direct de laagste prijs. Zo weet u gewoon waar u aan toe bent. Dit geeft u veel rust en duidelijkheid.

Ook een Topkwaliteit-keuken kopen?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken en wilt u de best mogelijke prijs-/kwaliteitverhouding? Kom dan langs in onze megastore in Rijssen of Apeldoorn. De beleving in onze keukenshowroom zal u inspireren en helpen kiezen in de gewenste stijl van uw keuken. Ook kunt u een afspraak maken voor gratis en vrijblijvend advies op gebied van Topkwaliteit-keukens. 

Maak Afspraak >

Online Keukenshowroom >