Bourgogne parketvloer

Bourgogne parketvloer: Een vloer die generaties meegaat

 

Een Bourgogne parket is een massief houten vloer die bestaan uit delen van 9mm dik en in wisselende lengte- en breedtematen. De breedtemaat loopt van 90 mm t/m 170 mm. Deze vloer is er in vele soorten maten te vinden. Daarom is er voor elke huisstijl een uitstekende bourgogne vloer te vinden die bij u past. Bent u op zoek naar een bourgogne parket? Kom gerust eens langs in onze showroom. wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte massief houten vloer.

Maak een afspraak

Wat zijn de voordelen van een bourgogne parket

Bourgogne parketten hebben veel voordelen, zoals de vele patronen waarin de massief houten vloer gelegd kan worden. Het is mogelijk om deze soort vloer te leggen in een strook-, blok- of visgraat patroon. Bovendien heeft een bourgogne vloer nog meer voordelen!

  • U heeft keuze uit meer dan 40 houtsoorten, zoals Merbau, Afzelia, Afrormosia, Eiken, Eiken rustiek, Eiken Premier, Robijn en Teak.

  • Met goed onderhoud gaat een bourgogne vloer levenslang mee. Doordat de vloer meerdere keren geschuurd kan worden blijft het ook een mooie vloer.

  • Deze soort vloer zijn prima geschikt voor vloerverwarming. Dit is te danken aan de geringe dikte van de vloer.

Inspiratie bourgogne parketvloer

Haal uw bourgogne vloer bij Paul Roescher

Wilt u eerst nog meer inspiratie op doen of wilt u direct een bourgogne vloer aanschaffen? Dan bent u bij Paul Roescher aan het goede adres. Met onze showroom van ruim 17.500m2 met meer dan 500 opstellingen heeft u een uitgebreide keuze aan verschillende vloeren. Onze adviseurs helpen u graag onder het genot van een kop koffie of thee met de kiezen van uw droomvloer. Maak nu een afspraak of kom vrijblijvend langs!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het resultaat is een prachtige keuken. Niet alleen om in te werken, maar ook om naar te kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit