Laminaatvloeren

Laminaat vloeren voor de laagste prijs

Op het terrein van laminaat is Paul Roescher absoluut ongeëvenaard. Laminaatsoorten in 10 kwaliteitsgradaties en stuk voor stuk verkrijgbaar in o.a. Rustiek Den, Country Eik, Witte Eik, Sherwood Eik, Amerikaanse Eik, Beuken, Kersen. Ons laminaat is haast niet van echt hout te onderscheiden! Woont u in een appartement en moet u voldoen aan een bijzondere geluidsnorm? Dan heeft Paul Roescher voor u de beste actuele oplossingen (TNO gekeurd) die aan iedere norm voldoen.

Bent u op zoek naar laminaat?
Kom naar Paul Roescher voor het mooiste laminaat! 

Maak een afspraak

Laminaat vloeren

Verschillende soorten laminaat

U bent op zoek naar een laminaatvloer. Goede keuze! Maar weet u ook al voor welk soort laminaat u kiest? Bij Paul Roescher kunt u een kijkje nemen in een breed aanbod waarin geen enkele vloer hetzelfde is. De keuze die u maakt, is geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Maar ook de overige elementen van uw woning, zoals de materialen van uw keuken, hebben uiteraard invloed op de keuze voor een vloer. Onze adviseurs helpen u graag om een compleet totaalplaatje te creëren.

Onze diverse soorten laminaat vloeren verschillen onder andere in:

  • Kleur
  • Dikte en breedte
  • Houtdessin
  • Wel of geen V-groef

Laminaat vloeren

Laminaat schoonmaken? 

Het fijne aan een laminaatvloer is dat de vloer geen stof opneemt en dat er geen viezigheid aan hecht. Daardoor is hij gemakkelijk schoon te maken: stofzuigen is in veel gevallen al genoeg! Vaak is dat het enige wat u hoeft te doen om de vloer te reinigen. Mocht het toch nodig zijn om de vloer te dweilen, dan is dat ook binnen no-time gedaan. Met water, schoonmaakazijn of schoonmaakmiddelen en een microvezeldoek is het karwei zo gepiept. Sommige schoonmaakmiddelen kunnen echter de vloer ietwat beschadigen, dus let goed op wat u gebruikt. Klaar met dweilen? Zet de ramen op een kier, zodat de vloer snel opdroogt. 

Laminaat vloeren

Vind uw droomvloer bij Paul Roescher

Zoals u op de foto's op deze pagina kunt zien, brengen diverse soorten laminaatvloeren een geheel eigen uitstraling met zich mee. Gelukkig kunt u in de showrooms van Paul Roescher verschillende kleuren laminaatvloeren met elkaar vergelijken en zeker als u in in Almelo, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Enschede, Rijssen,  Hengelo of Zutphen woont dan zijn de showrooms van Paul Roescher vlakbij. Zo weet u zeker dat u uw droomvloer zult vinden! Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Wilt u een kijkje komen nemen en vrijblijvend advies ontvangen van onze adviseurs? Maak dan een afspraak en kom bij ons langs. 

Neem contact met ons op

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn erg blij met de prachtige keuken en de badkamer. Ze hebben alle tijd voor je, en praktische ideeën. Je voelt je thuis!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit