Welke keukenstijl kiest u?

Onze merken

Hebt u goede schoenen aan? Als u de ronde door de keukenshowroom van Paul Roescher begint, dan hebt u een flinke wandeling van wel 1,5km voor de boeg. Zowel in Apeldoorn als Rijssen staan ongeveer 100 keukenopstellingen voor u klaar, dus als u ècht geïnspireerd wil raken en alle mogelijke opstellingen, kleuren en materialen bij elkaar wilt zien, kom dan gewoon naar één van onze Megastores.

Online Keukenshowroom

Wij nodigen u van harte uit in onze Online Keukenshowroom. Hierin staan al onze keukens, zodat u al thuis of onderweg kunt "bladeren" door onze opstellingen en een richting kunt bepalen. Zo bereidt u het gesprek met onze adviseur optimaal voor, want het scheelt u tijd.

Online Keukenshowroom >

 

Fysieke keukenshowrooms

Onze showrooms zijn er behalve digitaal ook "in het echt". Ze zijn ingedeeld in drie afdelingen:

De keukenshowrooms van Paul Roescher zijn landelijk bekend, maar uiteraard weten mensen uit ozne regio ons goed te vinden. Ook ver buiten de regio mogen wij echter onze keukens leveren: in de Randstad, op de Wadden, in het uiterste puntje van Zeeland en zelfs in het buitenland. Komt u van ver, dan behoort een kosteloos verblijf in hotel De Sallandse Heuvelrug tot de mogelijkheden. Zo begint of eindigt u uw afspraak/afspraken bij ons op een relaxte manier.

Kortom, trek uw goede schoenen aan en kom langs voor een wandeltocht langs onze keukens. Na afloop is het goed toeven in onze comfortabele restaurants. Tot ziens in de keukenshowroom van Paul Roescher.

Maak Afspraak >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit