Vriendelijkheid en vakkennis

Fam. Sparla te Ochten

"Met de bouw van een volledig nieuwe woning kregen wij de tip van de aannemer ook eens bij Paul Roescher in Rijssen te gaan kijken. We hebben de medewerkers van de keukenafdeling al bij ons eerste bezoek tot uren na sluitingstijd "lastig gevallen" met vragen, tekeningen, ideeën enzovoort. Zonder morren hebben we tot laat in de avond geprofiteerd van input en deskundigheid van de verkoper. Èn van de soep, koffie en koeken natuurlijk.

Uiteindelijk hebben we een keuken besteld, die eigenlijk niet bestond. Volledig maatwerk en precies zoals we dit voor ogen hadden, voor een zeer acceptabele prijs.

Na de keuken volgden ook de volledige badkamer, sanitair (toilet) met bijpassende plavuizenvloeren en tegelwanden, de parketvloer in de woon- en slaapkamer en en passant ook nog een houtkachel.....
Op advies van de verkoper kregen we een zeer goed montagebedrijf over de vloer. In één woord Vakwerk met een hoofdletter!

Het meest opvallende voor ons is steeds weer de vriendelijkheid en vakkennis van de medewerkers gebleken. Hoewel wij voor jaren vooruit kunnen met de inrichting, zullen we nimmer twijfelen om de reis naar Rijssen wederom te maken als we toe zijn aan vervanging!

Groeten,
Fam. Sparla te Ochten"

De familie Sparla maakte gebruik van Paul Roeschers combi-voordeel.
Wat dit inhoudt kunt u lezen op deze pagina!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit