Keuken aanbieding

 

Voorjaar in de bol!

Ontdek onze exclusieve design Keuken – Florence!

Laat het voorjaar tot leven komen in je huis met onze prachtige Keuken-Florence, ontworpen in het beste Italiaanse design. Deze keuken straalt klasse uit, met een kookeiland gehuld in Timber Black eiken, compleet met een robuuste planken-look. De fronten zijn een lust voor het oog, uitgevoerd in een warme walnootkleur met een
subtiele lattenstructuur die de elegantie benadrukt.

Maar dat is nog niet alles! Uw droomkeuken wordt compleet geleverd met niet één, niet twee, maar liefst vier hoogwaardige apparaten, waaronder een kookplaat voorzien van geïntegreerde afzuiging. Zo bent u niet alleen verzekerd van een prachtige keuken, maar ook van een volledig uitgeruste culinaire ervaring.

Wacht niet langer en geef uw huis de upgrade die het verdient met onze exclusieve Keuken-Florence. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de perfecte mix van stijl, functionaliteit en waar voor uw geld!

Breng de pracht van Italiaans design naar uw huis met onze adembenemende Florence-keuken! Dit luxe pronkstuk, normaal geprijsd voor 12.950,-, is nu beschikbaar voor een ongelooflijke actieprijs van slechts 6.795,-!

Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak en laat u verwonderen door onze exclusieve Keuken-Florence! Ontdek de perfecte mix van Italiaans design, functionaliteit en onweerstaanbare korting. Boek vandaag nog uw persoonlijke showroombezoek en maak uw keukendromen werkelijkheid!

Afspraak plannen

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit