Industriële vloeren

Gaat u voor een industriële look op de vloer? Met een robuuste vloer krijgt uw huis een stoere uitstraling. En, industriële vloeren zijn niet voor niets bij heel veel mensen geliefd. Dit type vloer past namelijk in elke woning en nu bent u spot-on qua trendgevoeligheid als u kiest voor een industriële vloer.  

Welke kenmerken maken een vloer typisch industrieel?

Een passende industriële vloer heeft als kenmerk dat ze superstrak en glad afgewerkt zijn. Denk maar eens aan grote bedrijven, de vloeren daar zijn ook altijd glad en minimalistisch. Zelfs de variant in hout is robuust en glad geschuurd. Vloeren in een industriële stijl zijn verder te onderscheiden door hun egale tint. Hoewel alle kleuren in principe mogelijk zijn wordt er vaak voor een donkere kleur gekozen, zoals: grijs of donkerbruin.

Van welke materialen is een industriële vloer gemaakt?

Een industriële vloer kan van beton of ruw hout gemaakt worden.Hele specifieke industriële vloeren, die Paul Roescher in het assortiment heeft, zijn:

  • Epoxyvloeren: Met epoxy krijgt u superstrakke vloeren, die tot in de detail glad en egaal zijn. Dit materiaal is dus ideaal voor uw industriële vloer.  

  • PVC vloeren: PVC is zelf al een heel erg industrieel materiaal en het is tevens een dankbaar materiaal. Vuiligheid krijgt hier geen grip op, dus heeft u altijd een mooie schone industriële vloer in uw woning liggen. 

Bezoek onze showroom 

Een industriële vloer is helemaal hip en past in elk huis

De industriële vloer past bij de trend van nu, want industrieel design is op dit moment helemaal in. Alle woonwinkels en meubelzaken, inclusief Paul Roescher, spelen op die trend in en beschikken over meubels, lampen, kasten en keukens in een industriële stijl. Als u uw hele huis wil restylen in een industriële look kan dat dus. De stijl is echt heel ver door te voeren. Subtiel en met een twist uw woning inrichten kan ook, een industriële vloer is dan wel een hele mooie basis.

Qua styling is het overigens een misverstand dat een huis koud, kil of zakelijk overkomt als u kiest voor een industriële look. Bij een industriële vloer en bij een industriële inrichting van uw woning passen namelijk de warme sfeerbrengers, zoals schapenvachten en kussens, heel erg goed. Dit komt omdat bij beiden het robuuste en natuurlijke centraal staat bij een industriële huisstijl.

Is een industriële vloer prijzig?

De prijs van elke vloer wordt natuurlijk bepaald door het oppervlakte van de vloer in uw woning, maar industriële vloeren zijn niet per definitie duur. Bij Paul Roescher is de prijs waar u voor uw woning op uitkomt inclusief het egaliseren en leggen van de vloer. Ook daar bespaart u dus mee! 

 

Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit