figure

Epoxyvloeren

Industriële look en feel in uw woning krijgt u gegarandeerd met een epoxyvloer. Dit materiaal is ijzersterk, superstrak en combineert moeiteloos met de industriële accessoires die nu helemaal in zijn. Er bestaan epoxyvloeren in haast alle RAL-kleuren, waardoor u ook nog eens een enorme keuze heeft.  

Wat is epoxy precies voor materiaal?

Industriëler dan epoxy kan het bijna niet, omdat dit echt een veelgebruikt materiaal is voor industriële producten. Zo wordt het gebruikt in verf, printplaten, epoxylijm/epoxyhars en uiteraard vloeren. Epoxy is eigenlijk een kunststof, die reageert op temperatuur. Eerst is epoxy namelijk vloeibaar, maar onder invloed van temperatuur hard het materiaal uit.

Epoxy is een krachtig materiaal

Epoxy heeft een nog grotere druk- en treksterkte als beton. Het materiaal is weer- en waterbestendig, kras- en stootvast. Mede door de bestendigheid van het materiaal werden fabrieksvloeren eerst van epoxy gemaakt, maar tegenwoordig verovert dit materiaal ook kantoren en woningen. Het enige nadeel van epoxy is dat het door zonlicht kan verkleuren, het materiaal wordt dan geel. Dit is eenvoudigweg op te lossen door gebruik te maken van een UV-blocker.  

Hoe heeft de epoxyvloer effect op de rest van uw woning?

Epoxy draagt zeker bij aan een industriële uitstraling van uw woning. Elke vloer van dit type materiaal is geschikt om zware meubelen te dragen. Hierdoor kunt u ook wat stoere en grote meubels neerzetten, zoals: stenen tafels, zware keukenblokken en grote industriële staande lampen. Een epoxyvloer versterkt dankzij het gladde vloeroppervlak het effect van een industriële keuken. Een epoxyvloer kan ook in uw woonkamer en in een moderne badkamer  aangelegd worden. Zorg in die woonruimtes dan altijd voor industriële accessoires om de industriële woonstijl helemaal door te trekken. Bij industriële accessoires kunt u denken aan: gloeilampen, ijzeren kunstobjecten, metalen wanddecoraties, een leren poef, chroom en spiegels.

Experts in epoxyvloeren staan voor u klaar

Bij Paul Roescher beschikken we over tal van vloerspecialisten, die alles voor u kunnen betekenen als u een epoxyvloer overweegt. Laat de specialisten van Paul Roescher vervolgens uw epoxyvloer aanleggen. Als dit materiaal namelijk niet goed genoeg uithardt dan kan dit gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

"Het meest opvallende voor ons is steeds weer de vriendelijkheid en vakkennis van de medewerkers gebleken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit