Industriële PVC vloeren

Het materiaal PVC is glad van structuur, ondanks dat het materiaal uit twee lagen bestaat. Vanwege de vele mogelijkheid om de vloer er op de toplaag heel stoer uit te laten zien, past dit materiaal bij een industrieel ingerichte woning.  

Hoe ziet de toplaag van een PVC vloer eruit?

PVC bestaat uit meerdere lagen, waarvan de bovenste laag hard en slijtvast is. Er kan gekozen worden voor een glimmende of doffe laag effect op de toplaag. Ook kan de toplaag bedrukt worden met marmer, stenen plavuizen of kurk om een stoere industriële vloer te creëren.

Maak een afspraak

Comfort en profijt van PVC als materiaal op uw vloer

Een PVC vloer zorgt voor veel comfort tijdens het lopen over deze vloer. Naast het loopcomfort zorgt dit tevens voor geluidsreductie in de ruimte zelf, maar ook in de ruimtes onder de PVC vloer. PVC levert u ook profijt op in uw portemonnee, want het is bij aanschaf niet duur. Verder is het heel gemakkelijk schoon te houden. Door te kiezen voor de kwalitatieve PVC vloeren van Paul Roescher schaft u dan ook een duurzame vloer aan. Naast de genoemde voordelen zijn er nog meer. Dit zijn ze:

  • De PVC-vloeren zijn zeer sterk: De industriële PVC vloeren kunnen tegen een stootje. De vloeren slijten niet snel, waardoor ze jaren meegaan
  • De industriële vloeren zijn geluiddempend:  Deze vloeren zorgen er niet voor dat u elke voetstap in het huis hoort. De vloeren hebben een dempend effect waardoor u optimaal kunt genieten in huis. Bovendien is het ideaal als u in een rijtjeshuis of appartement woont. 
  • De PVC-vloeren zijn warmvast: Met deze vloeren krijgt u geen last van koude voeten. De vloeren voelen warm aan en hebben uitstekende warmte-isolerende eigenschappen.

Industriële PVC vloeren van Paul Roescher

Het industriële van de PVC vloer in heel uw woning

Om de industriële PVC vloer optimaal te gebruiken, past het om in uw woning te werken met veel industriële details en accessoires. Het helpt ook mee om gelijk ook de grotere meubelen, zoals: industriële keukens of stoere badkamers in de trendy industriële stijl uit te laten voeren. Door uw hele woning verweeft u zo dezelfde sfeer en dat maakt dat er een kloppend geheel ontstaat.

Kom kijken naar industriële PVC vloeren!

Bij Paul Roescher hebben we in Rijssen en Apeldoorn een hele vloerenshowroom liggen. Hier kunt u zelf uitzoeken welke PVC vloer bij uw woning past. Uiteraard staan onze vloerenspecialisten voor advies voor u klaar. Om gelijk geholpen te worden als u de showroom bezoekt, raden we u aan om een afspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Men stond ons vriendelijk te woord en nam uitgebreid de tijd. Tussendoor kregen we zelfs nog eten van de kok."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit