SupreMatie keukens

SupreMatie-keukens van Paul Roescher

U bent veeleisend en kiest altijd voor het beste. Uw auto, huis, vakantie, favoriete restaurant: alles draait om perfectie. Hierbij verwacht u dat de prijs, die u voor deze kwaliteit betaalt, zo interessant mogelijk is. U wordt bij Paul Roescher op beide vlakken op uw wenken bediend. SupreMatie staat namelijk voor wereldklasse keukens voor een wereldprijs. Stijl, materiaalgebruik en design op het allerhoogste niveau. Ook op het vlak van de keukenapparatuur is "the sky" werkelijk "the limit".

SupreMatie is het topmerk van Paul Roescher en staat voor zeer doordachte topontwerpen, die hun weerga niet kennen in design, luxe, exclusiviteit en afwerkingsniveau. Vergelijk deze topkeukens gerust met de bekende grote merken en u zult met ons eens zijn dat SupreMatie alleen in prijs voor hen onderdoet. De SupreMatie keukens zijn duizenden euro's goedkoper dan elders.

Bezoek daarom de afdeling SupreMatie, ook in onze Online Keukenshoroom, proef de ambiance en val van de ene verbazing in de andere. Wij zijn terecht supertrots op onze geëtaleerde keukens van SupreMatie.

 

Online Keukenshowroom > 

Maak Afspraak >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit