Grand metal deuren

GRAND STYLE DEUREN

Een industriële krachtpatser

De strakke kaders van Grand metal schuif- en scharnierdeuren zijn een echte eyecatcher en vrijwel toepasbaar in iedere stijl. Ze geven een moderne en industriële look aan uw interieur. Door de speciaal ontworpen ranke profielen in combinatie met veel glas, is het de perfecte oplossing om de ruimte fysiek te verdelen, zonder het licht te blokkeren. Hierdoor oogt de ruimte nog steeds open, maar is het ook gedeeltelijk afsluitbaar, zoals bij kamer en suite. Onze metalen deuren zijn standaard voorzien van gehard veiligheidsglas. De deuren zijn in verschillende verkrijgbaar: zwart, wit, zilver en brons.

 

Kenmerken van Grand Metal Deuren:

 1. Geschikt voor moderne en industriële interieurs, bieden karakter en ruimtelijkheid.
 2. Authentieke uitstraling van stalen deuren met het gebruik van aluminium, wat kosteneffectief is.
 3. Tijdelijke aanbieding beschikbaar, waardoor u kan  profiteren van scherpe prijzen.
 4. Maatwerkopties beschikbaar in showrooms.
 5. Verschillende kleuropties en montagemogelijkheden.
 6. Optionele luxe toevoegingen zoals soft-close opties en industrieel glas.
 7. Productie met kwaliteit en maatwerk, ondersteund door een garantie van 15 jaar.

 

Verschillende mogelijkheden

Er zijn vele opties mogelijk met betrekking tot Grand metal deuren. Zo kunt de deuren tussen muur en plafond plaatsen, maar is het ook mogelijk om de deuren te monteren in een nis. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden met betrekking tot de montage. U kunt er voor kiezen om de deuren op te hangen aan een rails, of deze te plaatsen met een rollende bodem. Het uiterlijk van de schuifdeuren is volledig naar eigen smaak in te vullen. Zo kunt u zelf bepalen in welke indeling de deuren moeten worden gefabriceerd. U kunt kiezen uit verschillende vlakken. Zo krijgt u een deur op maat welke perfect bij uw inrichting past.

 

Grand metal deuren webshop  Maak een afspraak


Voordelen van Grand Metal Deuren:

 1. Gemakkelijk te openen zonder handgreep en volledig wegschuifbare delen.
 2. Hoogwaardig aluminium met voordelen zoals lichtgewicht, sterkte, onderhoudsvrij en recyclebaar.
 3. Professionele inmeetservice en montageservice met een levertijd van 8 tot 10 werkweken.

 

Luxe toevoegingen

Indien u de Grand metal deuren van meer luxe wilt voorzien heeft u de keuze uit een aantal prachtige toevoegingen. Zo kunt u kiezen voor de soft-close optie, waarbij u deuren altijd zachtjes dichtgaan. Dit voorkomt harde geluiden en schade. Ook kunt u kiezen voor zwart gehard veiligheidsglas, welke de deuren een donkere uitstraling geeft. Daarnaast kunt u de deuren uitbreiden met een industriële greep, welke een zeer mooie aanvulling op de deuren is. Grand metal deuren zijn ook een fantastische aanvulling kunnen zijn op een inloopkast.

 

Met zorg op maat gemaakt

De deuren worden met veel zorg geheel naar uw wens gefabriceerd. Dit gebeurd in een grote fabriek in Duitsland. Hier produceren ze kwalitatieve en sterke Grand metal deuren welke zijn voorzien van een garantie van maar liefst 15 jaar! Bekijk hieronder een video over hoe het proces in zijn werk gaat.

Bestelprocedure:

 1. Klanten maken een keuze en plannen een inmeetafspraak in.
 2. Inmeten wordt gedaan wanneer de situatie volledig is afgewerkt.
 3. Op basis van de inmetingen wordt de productie gestart.
 4. Na productie wordt contact opgenomen voor installatie.

Kortom, Grand Metal Deuren bieden een combinatie van stijl, functionaliteit en service, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor verschillende interieurs.

 

Wilt u meer weten over Grand metal deuren? Kom eens langs in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Rijssen of in Apeldoorn.


 

 

 

Afspraak maken >

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit