figure

Grand metal deuren

Heeft u een modern interieur voor ogen? Of heeft u juist een industrieel interieur in gedachten voor uw in te richten ruimte? In beide gevallen maakt u met het plaatsen van aluminium Grand metal deuren een goede keuze. Deze luxe deuren geven elk interieur karakter. Naast hun authentieke, sfeervolle uitstraling hebben deze binnendeuren nog een belangrijk voordeel: het glas laat veel licht door, waardoor ze een ongekend gevoel van ruimtelijkheid geven. Wanneer u onze showroom binnenloopt, begrijpt u direct wat wij bedoelen. De stoere basisvormen doen robuust aan, terwijl de ruimtelijkheid van het glas zorgt voor een modern tintje. Ze hebben de uitstraling van stalen deuren, maar zijn van aluminum gemaakt. U ziet nauwelijks verschil en bent een stuk goedkoper uit. Dat is het voordeel van de grand metal deuren.

Met onze leverancier hebben we een tijdelijke aanbieding kunnen realiseren. Dit geeft u de kans om uw inrichting te voorzien van prachtige grand metal deuren. U heeft al een grand metal schuifdeur op maat voor €1000,- !

Grand metal deuren kopen
In onze showrooms en in onze webshop kunt u zelf uw eigen deuren op maat samenstellen. U bepaald de indeling, het materiaal en de opties. De Grand metal deuren zijn tijdelijk voor een hele scherpe actieprijs beschikbaar. Mis deze aanbieding niet!

Grand metal deuren webshop  Maak een afspraak


Kopen zonder afspraak
Vanaf nu is het ook mogelijk om de deuren in onze showroom te bezichtigen en te kopen zonder hiervoor een afspraak te maken. Bij de showroomkooi van de Grand metal deuren vindt u naast informatie en uitleg ook koopovereenkomsten welke u zelf kunt invullen. Hierbij kunt u zelf de deuren samenstellen en heeft u direct een helder prijsoverzicht. De koopovereenkomst kun u inleveren bij de receptie waarna onze adviseurs contact met u zullen opnemen en in overleg de deuren zullen bestellen. Makkelijk toch?

 

Een industriële krachtpatser
De strakke kaders van Grand metal schuif- en scharnierdeuren zijn een echte eyecatcher en vrijwel toepasbaar in iedere stijl. Ze geven een moderne en industriële look aan uw interieur. Door de speciaal ontworpen ranke profielen in combinatie met veel glas, is het de perfecte oplossing om de ruimte fysiek te verdelen, zonder het licht te blokkeren. Hierdoor oogt de ruimte nog steeds open, maar is het ook gedeeltelijk afsluitbaar, zoals bij kamer en suite. Onze metalen deuren zijn standaard voorzien van gehard veiligheidsglas. De deuren zijn in verschillende verkrijgbaar: zwart, wit, zilver en brons.

 

 

 

Verschillende mogelijkheden
Er zijn vele opties mogelijk met betrekking tot Grand metal deuren. Zo kunt de deuren tussen muur en plafond plaatsen, maar is het ook mogelijk om de deuren te monteren in een nis. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden met betrekking tot de montage. U kunt er voor kiezen om de deuren op te hangen aan een rails, of deze te plaatsen met een rollende bodem. 

Het uiterlijk van de schuifdeuren is volledig naar eigen smaak in te vullen. Zo kunt u zelf bepalen in welke indeling de deuren moeten worden gefabriceert. U kunt kiezen uit verschillende vlakken. Zo krijgt u een deur op maat welke perfect bij uw inrichting past.


Luxe toevoegingen
Indien u de Grand metal deuren van meer luxe wilt voorzien heeft u de keuze uit een aantal prachtige toevoegingen. Zo kunt u kiezen voor de soft-close optie, waarbij u deuren altijd zachtjes dichtgaan. Dit voorkomt harde geluiden en schade. Ook kunt u kiezen voor zwart gehard veiligheidsglas, welke de deuren een donkere uitstraling geeft. Daarnaast kunt u de deuren uitbreiden met een industriele greep, welke een zeer mooie aanvulling op de deuren is. In onderstaand fotoalbum ziet u hoe Grand metal deuren ook een fantastische aanvulling kunnen zijn op een inloopkast.


Met zorg op maat gemaakt
De deuren worden met veel zorg geheel naar uw wens gefabriceerd. Dit gebeurd in een grote fabriek in Duitsland. Hier produceren ze kwalitatieve en sterke Grand metal deuren welke zijn voorzien van een garantie van maarliefst 15 jaar! Bekijk hieronder een video over hoe het proces in zijn werk gaat.


Wilt u meer weten over Grand metal deuren? Kom eens langs in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Rijssen of in Apeldoorn.

Afspraak maken >

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij willen dan ook onze verkoper bedanken voor het mooie ontwerp!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit