De belangrijkste pluspunten

Het winkelen voor de inrichting van uw woning moet een feestje zijn! En dat gaat zeker lukken bij Paul Roescher. Deze pluspunten maken namelijk het winkelen tot een feest:

Genoeg reden tot een feestelijk gevoel bij Paul Roescher!
Maar dat is nog niet alles, bij Paul Roescher is nog meer gedaan om u het shoppen zo aangenaam mogelijk te maken:

Ruime parkeergelegenheid

Ondanks dat het bij Paul Roescher altijd druk is, is er ook op uw komst gerekend. U parkeert altijd kosteloos bij de deur. Geen gedoe in winkelcentra of bij parkeergarages. Bovendien zijn er meerdere laadpalen voor elektrische auto's en fietsen.

Overzichtelijk collectiecentrum

Tijdens het lopen van de route kunt u nummers van uw favoriete opstellingen noteren. Alle mogelijke varianten hierop hangen vervolgens overzichtelijk uitgestald in ons supercomplete collectiecentrum. Dat wordt dus naar hartenlust combineren!

Even uitblazen op het terras

Een bezoek aan Paul Roescher is een dagje uit. En als u even wilt pauzeren, kunt u genieten van onze altijd verse koffie op ons terras. De nieuwste krant ligt voor u klaar, of schuif even aan bij onze prachtige schaak- en damtafel. Natuurlijk heeft onze huiskok altijd iets te eten voor u klaar om u op krachten te houden.

De kinderen vermaken zich wel

Het lijkt wel een sprookje: terwijl u winkelt vermaken de kinderen zich in de speelhoek. Er is van alles te beleven: Lego, tafelvoetbal, sjoelen enz. Natuurlijk hebben de kinderen hun eigen keuken. Of ze doen natuurlijk mee met de kleurwedstrijd.

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het meest opvallende voor ons is steeds weer de vriendelijkheid en vakkennis van de medewerkers gebleken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit