Geen aanbetaling

Een grote aanschaf doen; dat is een kwestie van vertrouwen. Paul Roescher neemt ú in vertrouwen en vraagt al meer dan 50 jaar geen aanbetaling wanneer u uw nieuwe spullen bestelt! Dat is pas echte service!

Keuken kopen zonder aanbetaling?

Wanneer u een keuken, badkamer, vloer, tafel en/of kast koopt, dan worden vele producten speciaal voor u op maat gemaakt en bij ons geleverd. Ons magazijn staat vol met goederen die nog niet zijn betaald door onze klanten! Dit vraagt een grote slagkracht van iedere organisatie, dus ook van ons.

Paul Roescher heeft in al meer dan een halve eeuw een goede naam opgebouwd binnen en buiten Nederland. Dat Paul Roescher geen aanbetaling vraagt, laat zien dat het een vertrouwd adres is. Dit geeft u optimale zekerheid dat uw opdracht in veilige handen is.

Betaalt u liever in termijnen?

Bij Paul Roescher heeft u zeer aantrekkelijke mogelijkheden om uw aanschafte goederen te financieren. Zo staat u niet in één keer voor die grote uitgave, maar kunt in in termijnen uw inrichting aflossen. Vraag bij onze adviseurs naar de financieringsmogelijkheden.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >