figure

Geen aanbetaling

Een grote aanschaf doen; dat is een kwestie van vertrouwen. Paul Roescher neemt ú in vertrouwen en vraagt al 45 jaar geen aanbetaling wanneer u uw nieuwe spullen bestelt! Dat is pas echte service!

Keuken kopen zonder aanbetaling?

Wanneer u een keuken, een badkamer, een vloer of een kast koopt, dan worden vele producten speciaal voor u op maat gemaakt en bij ons geleverd. Ons magazijn staat vol met goederen die nog niet zijn betaald door onze klanten! Dit vraagt een grote slagkracht van een organisatie.

Paul Roescher heeft in al bijna een halve eeuw een goede naam opgebouwd binnen en buiten Nederland. Dat Paul Roescher geen aanbetaling vraagt, laat zien dat het een vertrouwd adres is. Dit geeft u optimale zekerheid dat uw opdracht in veilige handen is! 

Betaalt u liever in termijnen?

Bij Paul Roescher hebt zeer aantrekkelijke mogelijkheden om uw aanschafte goederen te financieren. Zo staat u niet in één keer voor de grote uitgave, maar kunt in in termijnen uw inrichting aflossen. Vraag bij onze adviseurs naar de financieringsmogelijkheden!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

73% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit