figure

Betonstucco

Bestonstucco is een prachtige alternatief voor een tegelwand. Het mengsel van gemalen beton wordt veel gebruikt bij mensen die houden van een naadloze afwerking. De Betonstucco wordt simpel gezegd tegen de muur gesmeerd en droogt op als een prachtige gladde tegelmuur. Het product heeft een steenachtige uitstraling, ook wel betonlook genoemd. Betonstucco resulteert in een slijtvast en waterbestendig eindresultaat en is verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren.

Kleuren en afwerkingen Betonstucco

Betonstucco is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het materiaal wordt op kleur gebracht door middel van kleurpigmenten en wordt voornamelijk toegepast in ruimtes waar een betonlook gewenst is. Bij het aanbrengen van de Betonstucco kunnen verschillende methodes worden gebruik, hierdoor kunt u diverse effecten creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een effen uitstraling, maar ook een 'gewreven' effect behoort tot de mogelijkheden. Bij het 'gewreven' effect ziet u als het ware bepaalde vegen in de Betonstucco, hierdoor onstaat er een speels effect.

De voordelen van Bestonstucco voor u op een rij:

  • Waterdichte afwerking
  • Slijtvast
  • Schimmelwerende eigenschappen
  • Stoere betonlook

Wilt u ook Betonstucco?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Betonstucco voor uw keuken, badkamer, woonkamer of toilet? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen.

 

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"Begin november 2014 hebben wij een mooie pvc vloer gekocht bij Paul Roescher en hebben daar een super goede service gekregen!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit