Wand - betonstuccoBestonstucco is een prachtige alternatief voor een tegelwand. Het mengsel van gemalen beton wordt veel gebruikt bij mensen die houden van een naadloze afwerking. De Betonstucco wordt simpel gezegd tegen de muur gesmeerd en droogt op als een prachtige gladde tegelmuur. Het product heeft een steenachtige uitstraling en wordt ook wel betonlook, cire, betoncire, stucco, stuc, betonstuc of betonstucco genoemd. Betonstucco resulteert in een slijtvast en waterbestendig eindresultaat.

Handleiding betonstucco >

 

Kleuren en afwerkingen betonstucco

Betonstucco is verkrijgbaar in maar liefst 13 verschillende kleuren. Het wordt op kleur gebracht door middel van kleurpigmenten. Bij het aanbrengen van de Betonstucco kunnen verschillende methodes worden gebruikt. Hierdoor kunt u diverse effecten creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een effen uitstraling, maar ook een 'gewreven' effect behoort tot de mogelijkheden. Bij het 'gewreven' effect ziet u als het ware bepaalde vegen in de Betonstucco,  waardoor een speels effect ontstaat.

De voordelen van Bestonstucco voor u op een rij:

  • Waterdichte afwerking
  • Slijtvast
  • Schimmelwerende eigenschappen
  • Stoere betonlook

Wilt u ook Betonstucco?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Betonstucco voor uw keuken, badkamer, woonkamer en/of toilet? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We zijn enorm blij met de adviezen die we hebben gekregen, en alles de hoogste kwaliteit voor zo’n kleine prijs!!!!!!!!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit