figure

Design vloeren

Bij een woning met designmeubels is het belangrijk dat de vloer niet al te opvallend is of met een opvallende kleur het design van objecten versterkt. Andersom, kan het ook. De vloer is in dat geval van een bepaald design en de vloer is dan de blikvanger.

Welke DESIGN-vloeren zijn er?

In een wereld van 1001-dessins heeft u altijd keuze genoeg om een passend patroon met de juiste kleurstelling te vinden voor uw DESIGN-vloer. Het leuke van een DESIGN-vloer is dat het stijlen overtreft, zo kan een DESIGN-vloer heel landelijk aandoen of juist heel modern. Uw eigen stempel en eigen smaak kunt u vertalen naar een luxe DESIGN-vloer. 

Om een paar voorbeelden van heel uiteenlopende DESIGN-vloeren te geven:

  • Scandinavische vloeren: Scandinavisch design is heel minimalistisch, naturel, warm en toch ook strak en stoer. In de vloer wordt vooral vaak het minimalistische toegepast en gekozen voor een naadloze en fraai afgewerkte gladde vloer. Design in Scandinavië kan in deze ook als voorbeeld dienen, want u kunt natuurlijk ook kiezen voor vloerstijlen uit andere internationale landen. Denk dan bijvoorbeeld aan Engelse vloeren of Amerikaanse vloeren.

  • Travertin vloeren: Een travertin is een vloer van gesteente gelegd in een bepaald patroon. De groeven en afgeronde zijdes geven de vloer een subtiel rustiek effect. De vloer doet Bourgondisch of Belgisch aan. Een variatie op de travertin is het gebruik van Bourgondische dallen. Gebruik dan verschillende kleuren dallen om een patroon en DESIGN-vloer tot stand te brengen.

  • Vloertegels: Met vloertegels zijn de meest ingewikkelde patronen te maken en kan heel speels een dessin op de vloer van uw woning gemaakt worden. Tegelsoorten waar u aan kunt denken zijn de Portugese tegels, Mozaïek tegels of Marrokaanse tegels.

Bij een DESIGN-vloer past verder een tijdloze keuken, tijdloze badkamer en een fraaie elektrische haard.

 

Failliet gaan aan een DESIGN-vloer? Welnee...

Een DESIGN-vloer kunt u zelf zo duur of juist zo goedkoop maken als u wilt. Voor ieder budget is er DESIGN-vloer te creëren. Zo heeft u al Portugese tegels in een effen kleur voor slechts € 27,50 per vierkante meter en zijn ze met patroon € 32,50 pervierkante meter.

DESIGN-vloeren uitzoeken doet u bij Paul Roescher

De vloerenshowroom van Paul Roescher is met recht één van de grootste van Nederland en bevat een reusachtig aanbod. Alleen al van bij vloertegels telt het assortiment 150 verschillende tegelmerken én 5.000 verschillende soorten tegels. Gaan de cijfers u duizelen en wilt u advies van een vloerspecialist over uw ideale DESIGN-vloer? Met één klik op onderstaande buttons kan dat.  

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit