Designvloeren: verrijk uw woning met verbluffende dessins

Een designvloer is een breed begrip: sommige designvloeren zijn landelijk, andere modern en weer andere industrieel. Maar welke keuze u ook maakt, met een designvloer weet u zeker dat u een stijlvolle vloer in huis haalt. Bij Paul Roescher beschikken we over uiteenlopende designvloeren. Daarover kunt u hieronder meer lezen. 


Maak een afspraak

Soorten designvloeren

  • Scandinavische vloeren: Scandinavisch design is heel minimalistisch, naturel, warm en toch ook strak en stoer. In de vloer wordt vooral vaak het minimalistische toegepast en gekozen voor een naadloze en fraai afgewerkte gladde vloer. Design in Scandinavië kan in deze ook als voorbeeld dienen, want u kunt natuurlijk ook kiezen voor vloerstijlen uit andere internationale landen. Denk dan bijvoorbeeld aan Engelse vloeren of Amerikaanse vloeren.

  • Travertin vloeren: Een travertin is een vloer van gesteente gelegd in een bepaald patroon. De groeven en afgeronde zijdes geven de vloer een subtiel rustiek effect. De vloer doet Bourgondisch of Belgisch aan. Een variatie op de travertin is het gebruik van Bourgondische dallen. Gebruik dan verschillende kleuren dallen om een patroon en DESIGN-vloer tot stand te brengen.

  • Vloertegels: Met vloertegels zijn de meest ingewikkelde patronen te maken en kan heel speels een dessin op de vloer van uw woning gemaakt worden. Tegelsoorten waar u aan kunt denken zijn de Portugese tegels, Mozaïek tegels of Marrokaanse tegels.
     

design vloeren Paul Roescher

 

Design vloeren Paul Roescher

 

Design vloeren Paul Roescher

 

Designvloer vanaf €27,50 per m2: alleen bij Paul Roescher!

Bij Paul Roescher hebben we een aanbod voor elke portemonnee. Dat geldt ook voor designvloeren. Wij bieden designvloeren aan voor werkelijk ieder budget. Zo heeft u al Portugese tegels in een effen kleur voor slechts €27,50 per vierkante meter en zijn ze met patroon €32,50 per vierkante meter. Een unieke prijs voor een echte designvloer!

 

Onze designvloeren bewonderen? Kom naar de showroom!

De vloerenshowroom van Paul Roescher is met recht één van de grootste van Nederland en bevat een reusachtig aanbod. Alleen al van bij vloertegels telt het assortiment 150 verschillende tegelmerken én 5.000 verschillende soorten tegels. Gaan de cijfers u duizelen en wilt u advies van een vloerspecialist over uw ideale designvloer? U bent van harte welkom!

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit