Mozaïek tegels | WorldTegelExpo

Mozaïek tegels - de kunst van tegels

Mozaïektegels zijn bijzonder geschikt voor het accentueren van bepaalde wanden of vloeren. U kunt eindeloos prachtige effecten creëren in uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet. Mozaïektegels zijn buitengewoon kleurrijk en sfeervol. Mozaïek is verkrijgbaar als tegels en in matjes. Bij Paul Roescher laten we u graag de wondere wereld zien die mozaïek heet.

Maak een afspraak

Varianten mozaïektegels

Mozaïektegels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen voor een standaard tegel van 30x30 cm of voor matjes die eenvoudig te bevestigen zijn. Mozaïek heb je in diverse kleuren en materialen:

Bovenstaande mozaïek soorten worden vaak gecombineerd per tegel of matje. Ongeacht welke kleur of stijl u mooi vindt. Voor iedereen is er een passende combinatie van kleuren en materialen. Boven heeft Paul Roescher een ruim assortiment waar u eenvoudig alle soorten en materialen kunt bekijken en vergelijken.

Wilt u meer weten over de unieke uitstraling van mozaïektegels

 

Wat zijn de voordelen van mozaïektegels?

Mozaïektegels hebben verschillende voordelen die andere tegels niet hebben. Echter zijn er ook dingen waar u rekening moet houden bij het aanschaffen van mozaïektegels. Graag lichten we de voor- en nadelen voor u uit:

De voordelen van mozaïektegels

  • Ronde vormen zijn heel gemakkelijk om te betegelen met mozaïek of mozaïekmatjes. Heeft u bijvoorbeeld een rond douchewand of badkamermeubel? Dan zijn mozaïektegels de beste keuze.
  • Mozaïektegeltjes zijn in vele kleuren beschikbaar. Door kleuren met elkaar te combineren geeft u uw badkamer een levendiger karakter.
  • Doordat mozaïek uit allerlei kleine steentjes bestaan, ontstaan er veel voegen. Deze voegen zorgen voor een antislip effect. Daarom zijn deze tegeltjes uitstekend geschikt voor de badkamervloer.

De nadelen van mozaïektegels

  • Het aanleggen van mozaïektegels is een precies werk en het kost erg veel tijd. Het is daarom altijd aan te raden om het door specialisten uit te voeren.
  • Doordat een mozaïeken tegelvloer veel voegen hebben, is het lastiger om schoon te maken. 

Voorbeelden van mozaïektegels

Laat u inspireren door prachtige voorbeelden van mozaïektegels. 

Mozaïektegels Paul Roescher

Mozaïektegels Paul Roescher

Mozaïektegels Paul Roescher

Mozaïektegels Paul Roescher

Mozaïektegels Paul Roescher

Mozaïektegels Paul Roescher

Mozaïektegels Paul Roescher

Mozaïektegels Paul Roescher

Mozaïektegels Paul Roescher

Kom naar onze tegelshowroom

Wilt u ook mozaïek toepassen in uw nieuwe woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Kom dan naar één van onze Megastores in Apeldoorn of Rijssen; onbetwist de grootste van Europa. Want wist u dat in Rijssen de grootste tegelshowroom ter wereld staat? De WorldTegelExpo biedt ruimte aan een assortiment van meer dan 6.000 soorten tegels, verspreid over in totaal vier etages!

 

 

Wilt u vrijblijvend advies over de beste toepassingsmogelijkheden van mozaïektegels?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze tegelexperts.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit