figure
Onze badkamershowroom

Onze badkamershowroom

Wanneer u toe bent aan een nieuwe badkamer, is direct uw de kans om uw droombadkamer te creëren. Hierbij moet u voldoende inspiratie en advies krijgen. U moet namelijk nog jaren plezier hebben van de keuze die u op dit moment maakt. Bij Paul Roescher heeft u een enorme keuze aan alle soorten en maten badkamers. Van complete badkamers tot goedkopere budgetbadkamers. In onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen, welke onbetwist het grootste zijn van Europa, vindt u meer dan 50 badkameropstellingen. Tijdens uw bezoek aan onze badkamershowroom wordt u geïnspireerd door verschillende badkamerstijlen. Voor zowel goedkope badkamers als complete badkamers bent u bij ons aan het juiste adres. Onze badkamers zijn in de volgende stijlen beschikbaar:

Hoe gaat u de badkamer gebruiken?

Het fijne aan een showroom is dat u ook echt door uw wellicht toekomstige badkamer kunt lopen. Hierdoor voelt u beter aan wat er wel of niet bij u past. Een badkamer is een hele investering en daarom moet uw keuze wel een goede zijn. Het is daarom aan te raden om niet alleen op uw smaak af te gaan, bijvoorbeeld uw voorkeur voor strak modern of warm landelijk. Houd ook goed in gedachten hoe u gebruikmaakt van de badkamer. Heeft u een gezin met kleinere kinderen? Dan zijn goed af te sluiten kastjes wellicht verstandig. Ook een stevige, goed schoon te maken vloer is vaak geen luxe. Wanneer u slechts met twee volwassenen de badkamer gaat gebruiken, kiest u bijvoorbeeld eerder voor hoogglans kasten en meer glaswerk. Een vloer met goede grip is in veel gevallen ook geen luxe. Ervaren adviseurs kunnen u goed vertellen wat de ervaringen zijn bij de verschillende materialen en indelingen. Doordat u het in de showroom echt kunt bezichtigen, heeft u een goed gevoel bij de keuken die u op het oog heeft. Ga vooral even aan uw nieuwe wastafel staan en trek eens wat kastjes open om vast het gevoel te krijgen.

Laat u inspireren in onze badkamershowroom

Zoals u eerder las, zijn er in onze showroom veel badkamerstijlen te bekijken. U wordt geïnspireerd door meer dan 20 verschillende badkamerstijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een klassieke badkamer, landelijke badkamer, moderne badkamer of tijdloze badkamer. U stelt zelf uw eigen badkamer samen. Misschien is een mix van diverse stijlen wel echt iets voor u! Alle badkamerstijlen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen.

Zo vindt u bij Paul Roescher gegarandeerd uw droombadkamer, voor een goede prijs.

Advies over uw droombadkamer?

Wilt u advies bij het samenstellen van uw badkamer? Maak dan een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Tijdens uw bezoek kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met versgebakken appeltaart van de kok!

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

72% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit