Dank voor de goede adviezen!

Fam. W. Goosen uit Wierden

We kwamen naar Paul Roescher met een bepaald idee voor onze keuken, maar al snel maakte Nelleke ons duidelijk dat dit niet het juiste was. Althans, niet voor ónze keuken. Zij stuurde ons voorzichtig een andere richting op, dacht mee, adviseerde, en was er voortdurend op bedacht dat onze wensen niet allemaal in de prullenbak verdwenen.

Het resultaat is een prachtige keuken. Niet alleen om in te werken, maar ook om naar te kijken. Het moet moeilijk zijn om voor een relatief kleine keuken als de onze een plek te vinden voor alle apparatuur en toch ervoor te zorgen dat het ruimtelijk effect niet verdwijnt. Maar het is Nelleke gelukt. Na enkele tientallen schetsen van haar hand raakten wij er steeds meer van overtuigd dat wij een ‘droomkeuken’ zouden krijgen. En nu die eenmaal geplaatst is en wij heel veel complimenten en bewondering in ontvangst nemen, willen wij Nelleke graag heel hartelijk danken voor alle moeite en tijd die zij besteed heeft aan ons.

Elly-Anne, dank je wel voor de prettige ontvangsten en de heerlijke koffie met gebak! Je hebt ons prima begeleid tijdens het hele proces van het aanschaffen van een keuken! Voor jou dus ook onze complimenten.

Is een moderne keuken ook iets voor u?
U vindt hierover meer op deze pagina!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit