Geen moeilijke keuze

Fam. Thiel uit Huizen

"We zijn echt heel tevreden over jullie bedrijf. Bijgaand een kort verhaaltje.

Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken bij Paul Roescher, was het ook geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken. Onze eerste wens was een goede kwalitatieve badkamer voor een goede en scherpe prijs. Onze tweede wens was het volledig uitbesteden van de badkamer van slopen tot en met installatie. Dat is ook gelukt, Paul Roescher staat echt voor goede prijs, goede kwaliteit en uitstekende service.

Samen met de verkoper hebben we eerst onze wensen besproken. Hij maakte eigenlijk meteen een tekening naar onze wens. Bij de tegelafdeling met de verkoper van deze afdeling onze wensen besproken en waar we niet over nagedacht hadden, kwam hij mee …een grijze badkamer en wat is dat een goede keuze geweest.

De installateur ook via Paul Roescher geregeld en over hem zijn we uitermate goed te spreken, een eerlijke en degelijke man die absoluut zijn vak verstaat. Van anderen hoor je vaak verhalen wat er mis is gegaan. Nou, deze verhalen hebben wij niet, binnen drie weken hebben wij een badkamer opgeleverd gekregen waar we ontzettend blij en tevreden over zijn. 

Chapeau en hartelijk bedankt!

Vriendelijke groeten
Familie Thiel uit Huizen"

De stijl van deze badkamer is een mix van modern greeploos met landelijke houttinten. Bekijk meer voorbeelden op de pagina Tijdloze badkamers!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit