Badkamerinrichting

Een badkamer inrichten is niet zomaar iets. U moet met veel dingen rekening houden zoals waar u uw sanitaire voorzieningen plaatst en de waterdichtheid van het materiaal die u kiest. Bovendien wilt u een badkamer die naar uw verwachtingen voldoet en waar u na een lange dag werk heerlijk kan ontspannen. 

De keus die u heeft uit verschillende badkamers en inrichtingen is enorm. Neem alleen al de diverse badkamerstijlen zoals een landelijke, klassieke, moderne en tijdloze stijl badkamer. Er zijn veel dingen die u moet overwegen bij het kiezen van de juiste badkamerinrichting. Neem ik een bad of douche of toch allebei? Welke kleur wordt mijn badkamer? Welke wandtegels en vloeren vind ik het mooist? Wij bij Paul Roescher hebben verschillende experts op het gebied van badkamerinrichtingen die u graag helpen bij het vinden van uw droombadkamer. Kom vrijblijvend langs en we inspireren u graag over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie of thee.

Maak een afspraak

Wat zijn de opties bij een badkamerinrichting

Ook uw budget is niet onbelangrijk bij het vinden van een badkamerinrichting. Paul Roescher heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende badkamerinrichtingen in verschillende stijlen. Deze badkamers zijn beschikbaar in diverse prijssegmenten:

Bij Paul Roescher vindt u altijd wel een geschikte badkamerinrichting die bij u past. Bij Paul Roescher is het ook mogelijk om geheel uw eigen badkamerinrichting te ontwerpen. Dit kunt u zelf doen, maar onze adviseurs staan altijd voor u klaar om daar mee te helpen.

Voorbeelden van badkamerinrichting bij Paul Roescher

Laat u inspireren door prachtige voorbeelden van badkamerinrichting die te vinden zijn bij Paul Roescher. 

Badkamer Paul Roescher

 

Douchewand badkamer Paul Roescher

 

Badkamer Paul Roescher

 

Badkamer Paul Roescher

 

Duravit badkamer Paul Roescher

 

Wilt u meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden? In het menu hieronder vindt u alle inspiratie die u nodig heeft.

Van harte welkom!

Wilt u onze badkamerinrichtingen in het echt bewonderen? Paul Roescher heeft een 17.500m2 showroom met keuze uit tientallen badkamers in elke stijl die u wenst. En u bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze filialen in Rijssen of Apeldoorn. Wij leggen u in de watten met een heerlijke kop koffie en helpen u bij het kiezen van uw ideale badkamer!


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom > 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De keuken was precies zo mooi als we gedacht hadden."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit