figure
TOPKWALITEIT badkamers

TOPKWALITEIT badkamers

Op zoek naar een TOPKWALITEIT badkamer die past binnen uw budget? Dan is een badkamer van Paul Roescher een uitstekende keuze. Badmeubelen en sanitair van bekende A-merken zoals Clou, Dornbracht, Dornbracht, Grohe, Sphinx en Starck. Bij Paul Roescher krijgt u extra veel kwaliteit voor uw geld, want u profiteert van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast wordt uw badkamer gratis thuisbezorgd en leveren wij uw badkamer inclusief aansluitmateriaal.

Uw voordeel

Europa's grootste keus, daar maakt Paul Roescher zich sterk voor. Laat u inspireren door meer dan 50 badkameropstellingen in onze showroom. Of u nu kiest voor een badkamer in landelijke of moderne stijl. Voor iedere stijl is er een passende badkamer. Daarnaast heeft Paul Roescher een uitgebreid assortiment badkamertegels, waardoor u uw badkamer direct helemaal compleet kunt maken. Bij Paul Roescher geniet u van extra veel voordeel, want vergeet niet: Paul Roescher is lager in prijs dan waar dan ook!

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Bekende A-merken
  • Groot assortiment
  • 10% combi-voordeel bij aankoop van een keuken
  • Gratis bezorging
  • Inclusief aansluitmateriaal

TOPKWALITEIT badkamer kopen?

Staat u op het punt om een nieuwe badkamer aan te schaffen. Kom dan langs bij Paul Roescher. Met meer dan 50 badkameropstellingen in onze megastores in Apeldoorn en Rijssen weten wij u gegarandeerd te inspireren. Beleef bij Paul Roescher het beste wat de badkamerwereld u te bieden heeft. Maak een afspraak met één van onze 'badmeesters' voor vrijblijvend advies. 

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

84% beveelt Paul Roescher aan!

"Medio april zijn we in de showroom geweest en op een goede en betrokken manier geadviseerd door Cornelis en Rino."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit