TOPKWALITEIT badkamers

Topkwaliteit badkamers

Niets is fijner dan precies de badkamer te laten plaatsen die u al jaren voor ogen heeft. Wanneer u toe bent aan een nieuwe badkamer is dat de kans om eindelijk uw droombadkamer te creëren. Grote kans dat u uw nieuwe badkamer vindt bij de TOPKWALITEIT-badkamers van Paul Roescher.

Maak een afspraak

Op zoek naar een TOPKWALITEIT-badkamer die past binnen uw budget?

Dan is een badkamer van Paul Roescher een uitstekende keuze. Badmeubelen en sanitair van bekende A-merken zoals Clou, Dornbracht, Dornbracht, Grohe, Sphinx en Starck.

Bij Paul Roescher krijgt u extra veel kwaliteit voor uw geld, want u profiteert van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast wordt uw TOPkwaliteit badkamer gratis thuisbezorgd en leveren wij uw badkamer inclusief aansluitmateriaal. Ook komen wij uw gloednieuwe badkamer volledig plaatsen. Zeker met een luxe badkamer wilt u liever dat dit door een ervaren vakman gebeurt. De monteurs van Paul Roescher hebben ervaring met het plaatsen van alle badkamers uit het assortiment. Zij weten dus precies hoe ze te werk moeten gaan. Op die manier hoeft u alleen nog maar uw wensen door te geven. Een luxe nieuwe badkamer die u alleen nog maar hoeft uit te proberen dus.

 TOPkwaliteit badkamers vind u in de badkamershowroom van Paul Roescher

Kom naar de badkamershowroom

Kom vooral even een kijkje nemen in onze badkamershowroom. Op de website is slechts een kleine selectie van deze badkamers te zien. Wanneer u in onze showroom de badkamers komt bezichtigen, krijgt u een beter idee van de stijlvolle, moderne en luxe badkamers in het assortiment. Niets fijner dan alvast uw toekomstige luxe kastjes opentrekken en in uw gloednieuwe spiegel te kijken. Zo ziet u ook precies wat u eventueel anders in zou delen of zou willen wijzigen aan het voorbeeldmodel in de showroom.

Luxe badkamer met de TOPkwaliteit van Paul Roescher

Combineer met stijlvolle tegels

Bekijk trouwens ook eens de stijlvolle vloeren die de badkamers helemaal afmaken. Gaat u bijvoorbeeld voor een houtlook vloer, een mooi mozaïek of liever het grotere strakke tegelwerk. De adviseurs ter plaatse kunnen u precies vertellen welke A-merken badkamers er het beste bij uw wensen en gebruik passen.

Paul Roescher heeft ook een ruime keus aan de mooiste wandtegels voor uw TOPkwaliteit badkamer. Wilt u bijpassende badkamertegels? De verkoopspecialisten en adviseurs van Paul Roescher helpen u graag bij het uitzoeken van een complete badkamer. 

Gaat u voor badkamertegels van Paul Roescher in uw TOPkwaliteit badkamer?

Uw voordeel!

Europa's grootste keus, daar maakt Paul Roescher zich sterk voor. Laat u inspireren door meer dan 50 badkameropstellingen in onze showroom. Of u nu kiest voor een badkamer in landelijke of moderne stijl. Voor iedere stijl is er een passende badkamer. Daarnaast heeft Paul Roescher een uitgebreid assortiment badkamertegels, waardoor u uw badkamer direct helemaal compleet kunt maken. Bij Paul Roescher geniet u van extra veel voordeel: onze prijzen worden niet bepaald door scherpe onderhandelingstechnieken of de bui van een verkoper. Door slim en groot in te kopen, bieden wij altijd een lagere prijs dan waar ook! 

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Bekende A-merken
  • Groot assortiment
  • 10% combi-voordeel bij aankoop van een keuken
  • Gratis bezorging
  • Inclusief aansluitmateriaal

Inspiratie opdoen of TOPKWALITEIT badkamer kopen?

Staat u op het punt om een nieuwe badkamer aan te schaffen. Of wilt u zich laten inspireren? Kom dan langs bij Paul Roescher. Met meer dan 50 badkameropstellingen in onze megastores in Apeldoorn en Rijssen weten wij u gegarandeerd te inspireren. Beleef bij Paul Roescher het beste wat de badkamerwereld u te bieden heeft. Maak een afspraak met één van onze 'badmeesters' voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar een TOPkwaliteit badkamer. 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit