BUDGET-Trendline badkamers

Trendline badkamers

De hoofdprijs betalen voor een badkamer? Met de Budget-Trendline badkamers van Paul Roescher, is dat nergens voor nodig. Voor de laagste prijs van heel Nederland bieden wij onze budgetbadkamers aan met 100% service. Dat wil zeggen: inclusief alle sanitaire voorzieningen en desgewenst inclusief levering en montage.

Bezoek onze showroom

De 5 voordelen van een BUDGET-Trendline badkamer

Wilt u een complete badkamer voor een zeer aantrekkelijke prijs? Dan is een badkamer uit onze Budget-Trendline serie dus echt iets voor u. U krijgt kwaliteit voor een lage prijs en u kunt uw badkamer helemaal zelf samenstellen. We zetten de 5 belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

  1. Binnen 48 uur leverbaar
  2. Montage door onze monteurs mogelijk
  3. Naar eigen wens samen te stellen
  4. Betaalbaar voor iedereen
  5. Laagste prijs van heel Nederland


Voorbeelden van BUDGET-Trendline badkamers:

Budget Trendline badkamer Paul Roescher

 

Budget Trendline badkamer Paul Roescher


Budget badkamers, wat zijn de mogelijkheden?

Budget badkamers zijn er in allerlei soorten en maten bij Paul Roescher. U kunt kiezen uit diverse keukenstijlen, van landelijk tot modern of met een industriele afwerking. Budgetbadkamers kunnen een luxe uitstraling hebben. Bij Paul Roescher zijn de mogelijkheden voor een budget badkamer eindeloos omdat u het zelf samen kunt stellen. 

Bezoek onze showroom

Wij raden aan om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Op die manier kunt u zien dat de badkamers uit de budget-trendline met name in prijs verschillen van de andere badkamers. Ze zijn van prima kwaliteit, maar bedoelt voor de kleinere portemonnee. Wanneer u in de showroom bent, kunt u direct een kijkje nemen bij de bijpassende vloeren in de showroom. Zo schaft u de gehele badkamer aan onder één dak en wordt de montage voor u geregeld!

 

Badkamer tegen de laagst mogelijke prijs? Kom langs!

 

Wilt u gebruik maken van onze verbluffende BUDGET-Trendline prijzen? Maak een afspraak, of kom naar onze showroom en laat u adviseren door een badkameradviseur. U bent van harte welkom!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit