figure
BUDGET-Trendline badkamers

BUDGET-Trendline badkamers

Een complete badkamer is een hele investering. Toch hoeft u voor een goede badkamer niet direct de hoofdprijs te betalen. De badkamers uit de Budget-Trendline van Paul Roescher zijn gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Ze zijn eenvoudig, maar alle sanitaire voorzieningen zitten erin en de kwaliteit is goed. Daar kunt u vanuit gaan. U kiest gewoon de stijl die u voor ogen heeft. Net als bij de andere badkamers bestaat deze reeks goedkope badkamers uit diverse stijlen en uitvoeringen. Van landelijk tot tijdloos of modern. Bij de badkamers kunt ook direct goedkope badkamertegels aanschaffen. Ook de goedkopere badkamers kunt u kopen inclusief de montage. Bij Paul Roescher voeren ervaren monteurs de installatie uit. Zij weten dus precies hoe een budget kamer op de beste manier geplaatst kan worden en het mooist tot zijn recht komt in de beschikbare ruimte. Wilt u een complete badkamer voor een zeer aantrekkelijke prijs? Dan is een badkamer uit onze Budget-Trendline serie dus echt iets voor u. U krijgt kwaliteit voor een lage prijs. Ja, u leest het goed, een kwaliteit badkamer, maar dan zeer scherp geprijsd. Bij Paul Roescher haalt u het maximale uit uw budget.

Waarom een BUDGET-Trendline badkamer?

De BUDGET-Trendline badkamers maken deel uit van ons uitgebreide assortiment. Wilt u kwaliteit en een nog lagere prijs? Dan is dit uw kans! U kunt uw budget badkamer zelf samenstellen, want eventueel kunt de de artikelen uit de verschillende badkamers combineren. De badmeubelen zijn strak en modern, maar dan zonder poespas. De keuze is op deze manier wel erg gemakkelijk. U weet in ieder geval zeker dat u nergens voordeliger een badkamer vindt dan bij Paul Roescher. We zetten de voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • Binnen 48 uur leverbaar
  • Goede kwaliteitsproducten
  • Basic: geen poespas
  • Zeer scherpe prijzen
  • BUDGET-Trendline badkamers zijn de goedkoopste badkamers van Nederland

Wij raden aan om vooral eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Op die manier kunt u zien dat de badkamers uit de budget-trendline met name in prijs verschillen van de andere badkamers. Ze zijn namelijk van prima kwaliteit, maar bedoelt voor de kleinere portemonnee. De adviseurs in de winkel vertellen u graag over de mogelijkheden in uw woning. Zij kunnen uw smaak goed matchen met de praktische zaken die voor uw badkamer van belang zijn. Bijvoorbeeld met de manier waarop u gebruik wilt maken van uw nieuwe badkamer en de samenstelling van uw gezin. Ook kunt u direct eens een kijkje nemen bij de bijpassende vloeren in de showroom. Zo schaft u de gehele badkamer aan onder één dak en wordt de montage direct voor u geregeld.

Goedkope badkamer kopen?

Wilt u direct gebruik maken van onze BUDGET-Trendline prijzen? Maak een afspraak of kom naar onze showroom en laat u adviseren door een badkameradviseur om de perfecte keus te maken. U bent van harte welkom!

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

“Een nieuwe woning, een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken passend in de stijl van het huis en bij onze smaak."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit