Steigerhout in de badkamer: slim of onverstandig?

Steeds meer mensen kiezen voor steigerhout in de badkamer. Een mooie oplossing, maar wel opletten!

Steigerhout maakt een badkamer warm, gezellig en stoer. Helaas is hout gevoelig voor water en vocht. Als u een badkamermeubel van steigerhout wilt maken, behandel het hout dan eerst met hardwaxolie.

In tegenstelling tot vernis, behoudt een steigerhouten meubel zijn natuurlijke uitstraling. De wasolie beschermt het blad tegen het indringen van vocht. Toch blijft het oppassen. Ligt er veel water op het houten blad? Dan is het beter om het blad even droog te deppen met een doek.

10 redenen om onze showroom te bezoeken >

Wat zijn de mogelijkheden?

Steigerhout staat zeer mooi in een badkamer en is goed te combineren met verschillende stijlen zoals een klassieke, landelijke en moderne huisstijl. Steigerhout is toe te passen in bijna elke badkamermeubel.

Neem als voorbeeld een badkamerkast. Een badkamerkast van steigerhout is een uitstekende toevoeging aan uw badkamer. Het geeft een authentieke look en het kan tegen een stootje. Ook een wastafel van steigerhout, zorgt ervoor dat uw badkamer een natuurlijke uitstraling krijgt. De opties zijn eindeloos.

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een badkamermeubel van steigerhout?

Wilt u een badkamermeubel van steigerhout? Paul Roescher biedt verschillende leuke modellen aan, maar uiteraard kunt u het ook zelf maken (als u handig bent). Koop steigerhout bij een bouwmarkt en ga aan de slag. Of wellicht kent u een 'Handige Harrie' die graag iets voor u creëert.

Een andere mogelijkheid is om keramische tegels met een houtpatroon te kiezen. Paul Roescher biedt zogenoemde houtlook tegels aan. In de showroom in Rijssen is een voorbeeld te zien van gepotdekselde houten tegels in een inloopdouche (foto rechts). Dit geeft een natuurlijk gevoel, terwijl de tegels gewoon nat mogen worden. In de grootste tegelshowroom van Europa zijn tientallen verschillende houtlook tegels te bewonderen.

wasbak van steigerhout

Inspiratie van een steigerhouten wasbak

steigerhout wasbak

Kom langs bij Paul Roescher en ervaar onze Twentse gastvrijheid!

Bij Paul Roescher hebben wij een uitgebreid aanbod aan badkamers en meubelen. Onze showrooms van 17.500m2 bieden genoeg inspiratie om uw droombadkamer te realiseren. De megastores zijn te bezoeken in Apeldoorn en Rijssen. Geniet van ons grote assortiment en laat u verwennen met een lekkernij van onze huiskok Justin.

Niet overtuigd? Wij geven u 10 redenen om onze showroom te bezoeken.

Maak een afspraak Bezoek onze showroom

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit