figure

Steigerhout in de badkamer

Steeds meer mensen kiezen voor steigerhout in de badkamer. Een mooie oplossing, maar wel opletten!

Steigerhout maakt een badkamer warm, gezellig en stoer. Helaas is hout gevoelig voor water en vocht. Als u een badkamermeubel van steigerhout wilt maken, behandel het hout dan met hardwaxolie. In tegenstelling tot vernis behoudt een steigerhouten meubel zijn natuurlijke uitstraling. De wasolie beschermt het blad tegen het indringen van vocht. Toch blijft het oppassen. Ligt er veel water op het houten blad? Dan is het beter om het blad even droog te deppen met een doek.

Wilt u een badkamermeubel van steigerhout? Paul Roescher biedt verschillende leuke modellen aan, maar uiteraard kunt u het ook zelf maken (als u handig bent). Koop steigerhout bij een bouwmarkt en ga aan de slag. Of wellicht kent u een 'Handige Harrie' die graag iets voor u creëert.

Een andere mogelijkheid is om keramische tegels met een houtpatroon te kiezen. Paul Roescher biedt zogenoemde houtlook tegels aan. In de showroom in Rijssen is een voorbeeld te zien van gepotdekselde houten tegels in een inloopdouche (foto rechts). Dit geeft een natuurlijk gevoel, terwijl de tegels gewoon nat mogen worden. In de grootste tegelshowroom van Europa zijn tientallen verschillende houtlook tegels te bewonderen.

Hieronder enkele mooie foto’s van steigerhout in de badkamer. Meer weten? Maak een afspraak met één van de badkamerspecialisten van Paul Roescher.

 

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

83% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit