Ga voor kwaliteit! Kies voor een Huber badkamer

Huber is een Italiaans merk die gespecialiseerd is het in het ontwikkelen van innovatieve kranen. Hierbij verwerken ze de nieuwste technologieën in hun kranen om een zo hoog mogelijke kwaliteit neer te zetten. Wij van Paul Roescher hebben een breed assortiment in de kranen van Huber. Dus als u een kraan zoekt die uw badkamer helemaal afmaakt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom langs in onze showroom

Waarom zijn de de kranen van Huber zo goed?

Huber is één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. De kranen zijn in vele stijlen beschikbaar. Of u nu voor een klassieke of moderne badkamer gaat er is altijd wel een Huber kraan te vinden die bij uw badkamer past.

Dit is echter niet waar ze om bekend staan. Huber staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke en functionele designs. Dit doen ze door naar de klant te luisteren en de nieuwste technologieën te verwerken in de kranen die ze leveren. Dit levert een kwaliteitsproduct op die voor 100% in Italië is gemaakt.

Huber badkamer

Huber badkamer kranen

Huber heeft zowel wastafelkranen en douchekranen in hun assortiment. Bovendien heeft u ook keus uit een mengkraan of een thermostaatkraan. Bij een mengkraan mengt u simpelweg warm en koud water om de juiste temperatuur te krijgen. Hier moet u dus aan twee knoppen draaien. Het nadeel aan deze kraan is dat de temperatuur van het water sneller wisselt.

Een thermostaatkraan beschikt over een thermostaat die de temperatuur van het water regelt. Met één knop maakt u het water warmer of kouder. Deze kranen zijn wat veiliger, omdat de temperatuur niet snel wisselt. Bovendien zit er een beveiligingssysteem op waardoor u niet zomaar het water te heet kunt maken.

Huber kraan

Huber douchekranen

Huber heeft ook verschillende douchekranen in hun assortiment. Hierbij heeft u bijvoorbeeld keus uit een regendouche, handdouche of een douchecombinatie. Door de uitstekende kwaliteit van deze douchekranen gaan ze jaren mee. Op alle kranen van Huber zit standaard een garantie van 5 jaar.

Koop uw Huber sanitair bij Paul Roescher

Wij verkopen een breed scala aan douche- en badkamerkranen van het gerenommeerde bedrijf Huber. Ook van andere bekende merken hebben we een uitgebreid assortiment aan sanitaire producten. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in één van onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen om inspiratie op te doen voor uw droombadkamer. Als u direct een afspraak wilt maken bent u bij Paul Roescher ook aan het goede adres.

Maak een afspraak

Doel van uw bezoek

Lees hier onze privacyverklaring

Tips!

U kunt zich voorbereiden op het gesprek, door:

  • De maten te nemen
  • De juiste (bouw)tekeningen mee te nemen
figure

Wij zien u graag tegemoet