Keramische vloertegels: De meest populaire vloertegel

De meest populaire vloertegel op de markt is toch wel de keramische vloertegel. De tegels zijn supersterk en in vele uitvoeringen verkrijgbaar.

Keramische vloertegels zijn gemaakt van keramiek. Keramiek wordt gemaakt door klei en zand te mixen. Daarna worden ze op hoge temperaturen gebakken. Deze techniek zorgt voor een zeer harde en hittebestendige tegel. Door nieuwe technologische ontwikkelingen is het tegenwoordig mogelijk om keramische tegels te maken die sprekend lijken op bijvoorbeeld echt hout of natuursteen. Zo krijgt u alle voordelen van een keramische tegel die u niet krijgt bij een authentieke houten vloer.

Kom langs in onze showroom

De voordelen van keramische tegels

Keramische tegels hebben ontzettend veel voordelen tegenover houten en natuurstenen vloeren. Verschillende voordelen van deze tegels zijn:

  • Gemakkelijk in onderhoud:

Een groot voordeel is dat keramische vloer best onderhoudsarm is. Dweilen of stofzuigen is al vaak genoeg om deze vloer spik en span te houden.

  • Kras- en vlekbestendig

Doordat keramische tegels op hete temperaturen zijn gebakken, zijn het supersterke tegels. Ze zijn goed bestendig tegen krassen en vlekken zullen er dan ook niet intrekken. Dit maakt deze vloer een uitstekende keuze voor in elke kamer.

  • De keuze is reuze

Keramische vloertegels zijn er in veel soorten in maten. Vind u hout mooi staan, maar wilt u niet het onderhoud? Ga dan voor keramische houtlook tegels. Ook zijn de tegels beschikbaar in natuursteenlook, marmerlook, betonlook en nog veel meer soorten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van keramische vloertegels? Vraag het aan één van onze vloertegel experts.

Ga voor een warme keramische vloer

Een mooi ander voordeel aan keramische vloertegels is dat ze ideaal zijn voor vloerverwarming. Het keramiek geleid warmte uitstekend en het is nog energiezuinig ook. Als u vloerverwarming door het huis aanlegt, worden radiatoren overbodig. Bovendien wordt uw huis een stuk comfortabeler met vloerverwarming.

Keramische tegels voor elk budget

Onze keramische tegels zijn er in verschillende budgetten. Dit hangt af van de look en de maat van de keramische tegel. Het is wel zo dat een keramische vloertegel goedkoper is dan andere vloersoorten. In onze showroom zijn de keramische tegels vanaf 15 euro per vierkante meter te koop. Natuurlijk zijn er ook luxere varianten van de keramische tegels, die duurder zijn.

Kom langs in een van onze showrooms

Paul Roescher heeft de grootste tegelshowroom van Europa. Kom naar Rijssen en bewonder bijna duizend verschillende tegels in kleine en XXL-formaten. Onze tegelexperts reisden de hele wereld over om de beste keramische tegels te vinden voor u. U kunt bij ons losse tegels kopen, maar het is ook mogelijk om de tegels te laten leggen door onze professionele tegelzetters.

Hieronder een impressie van onze tegelshowroom:

Keramische tegels showroom van Paul Roescher

Showroom keramische tegels van Paul Roescher

Keramische tegels van Paul Roescher

vloer showroom van Paul Roescher

Keramische vloertegels van Paul Roescher

Showroom keramische tegels Paul Roescher

Maak een afspraak Bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit