Laminaat Almelo

Smaken verschillen! Voor zowel een tegelvloer als een mooi laminaat bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Bent u op zoek naar laminaat en woonachtig in Almelo? Dan bent u binnen 20 minuten in de megastore van Paul Roescher in Rijssen. Al ons laminaat wordt in onze megastore aan u gepresenteerd. U bent van harte welkom!

Vroeger en nu!

De eerste laminaat vloeren stammen uit de jaren ‘80. Toendertijd waren er nog maar enkele fabrikanten en was het laminaat nog erg vochtgevoelig. Het materiaal is door de jaren heen sterk verbeterd, wat resulteerde in een steeds beter aanbod aan vloeren. Gemak dient de mens en dat ontdekte men ook op het gebied van laminaat. In 1996 kwam het eerste kliklaminaat op de markt. Het leggen van een laminaatvloer werd steeds eenvoudiger en dat resulteerde in een sterke toename aan laminaat vloeren in huishoudens.

Een afspraak maken

Komt u uit Almelo en wilt u uzelf goed laten informeren over mogelijk laminaatvloeren? Wilt u in onze showroom goed worden geholpen en niet voor teleurstellingen komen te staan? Wij raden u aan om een afspraak te maken. De afspraak is geheel vrijblijvend en u bent tot niets verplicht. Natuurlijk kunt u ook op elk moment van de dag even binnenlopen.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We zijn enorm blij met de adviezen die we hebben gekregen, en alles de hoogste kwaliteit voor zo’n kleine prijs!!!!!!!!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit