Boerenkeuken: knus en gezellig

Een boerenkeuken brengt in een oogwenk terug naar het knusse, Hollandse boerenleven. De boerenkeukens van Paul Roescher hebben een gezellige, vintage uitstraling; heerlijk om met de familie in te kokerellen of 's ochtends samen te ontbijten. Paul Roescher heeft een uitgebreid assortiment aan boerenkeukens en merkt dat deze al jaren goed verkocht worden. Wilt u het oer-Hollandse keukengevoel terugbrengen in uw woning? Dan is de boerenkeuken uw beste keus!

Bezoek onze showroom!


Wat typeert de klassieke boerenkeuken?

Een boerenkeuken staat voor gezellige, knusse plek - vergelijkbaar met de boerenstee van weleer. Vers gelegde eieren in de ochtend. De geur van gebakken brood en filterkoffie. Het knapperen van korenvelden, buiten in de zon. Zelfs als u vanuit uw woning geen uitzicht hebt op akkers en weilanden, brengt de boerenkeuken u moeiteloos in plattelandssferen. 

Boerenkeuken Paul Roescher

Gebruik boeren accessoires in uw boerenkeuken

Om een echte boerenkeuken te creëren gebruikt u ook bijpassende boeren accessoires. Wat dacht u van ouderwetse pannen die aan een pannenrek hangen? Of een oude melkbus in de hoek? Sloten van gietijzer en handgrepen van porselein mogen ook niet ontbreken in een boerenkeuken. Een boerenbont servies maakt het geheel af. 

 

Boerenkeuken Paul Roescher

 

Boeren keuken Paul Roescher

Natuurlijke materialen in uw boerenkeuken

De boerenkeuken is gemaakt van natuurlijke materialen. Kleine, vierkante tegeltjes tegen de muur en veel steen- en hout. Inductiekoken is veelal uit den boze; bij een klassieke boerenkeuken hoort immers een echt gasfornuis. De kastjes en lades hebben vaak opvallende handgrepen. En er zijn talloze ouderwetse accessoires te vinden, zoals pannen die aan de muur hangen, bedrukte koektrommeltjes en een fluitketel.

Een boerenkeuken met een groot fornuis

In een boerenkeuken kan een groot fornuis niet ontbreken. Ziet u het al voor u? Een groot fornuis met een grote schouw erom heen. Paul Roescher biedt heel veel fornuizen aan in de fornuizenstraat. Er is er altijd wel één bij die perfect in uw boerenkeuken past.  Gebruik het fornuis en de schouw als basis om daar uw keuken omheen te bouwen. Gebruik daarbij natuurlijke materialen voor een echte authentieke uitstraling. 

Groot fornuis Paul Roescher

Authentieke tegels in de boerenkeuken

Authentieke tegeltjes in de keuken maken uw boerenkeuken helemaal af. Zwart-wit geblokte tegels passen perfect in uw boerenkeuken. U kunt ze op de vloer gebruiken als vloertegel, maar ook op de wand als wandtegel of in bijvoorbeeld de wasbak. Keukentegels zijn er in allerlei soorten en maten. Maar bij een boerenkeuken adviseren wij kleine tegels. 

Boerenkeuken Paul Roescher

Beleef het boerenleven: kom naar onze keukenshowroom!

Om u een goed beeld te geven van onze boerenkeukens, nodigen wij u uit in onze showroom. Wij hebben een showroom in Rijssen en in Apeldoorn. Hier kunt u de verschillende boeren keukens zien en bepalen welk soort keukenblad u wilt, welke kleuren u mooi vindt en welke indeling van de boeren keuken u het meest aanspreekt. Een boeren keuken kopen? U bent van harte welkom bij Paul Roescher!

Boerenkeukens van kwaliteit bij Paul Roescher

Als u de perfecte boerenkeuken wilt, dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. We kennen alle mogelijkheden en we stemmen die perfect af op uw wensen.  Bij ons kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echt Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. En dat gevoel dat neemt u mee naar huis. 

Maak een afspraak >   

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het meest opvallende voor ons is steeds weer de vriendelijkheid en vakkennis van de medewerkers gebleken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit