figure

Design badkamers: elegant en sfeervol

Een design badkamer is een badkamer met een uitgesproken stijl. Geen enkele badkamer is hetzelfde en is afhankelijk van uw smaak. Design badkamers zijn een mooie weerspiegeling van het karakter van de eigenaren. De badkamer krijgt een steeds grotere rol in ons leven. Waar we voorheen ons alleen gingen opfrissen, is het nu een plek waar we ontspannen en tot rust komen. Mooie design badkamers worden steeds populairder.

Hoe herkent u een design badkamer?

Een design badkamer is een unieke badkamer die u niet snel in andere huishoudens tegenkomt. Het grote voordeel is dan ook dat alles mogelijk is. Maak uw badkamer met verschillende vormen en kleuren om uw badkamer net even anders te maken. Niet alleen de uitstraling van een design badkamer is belangrijk. Ook zijn deze badkamers vaak voorzien van luxe voorzieningen als een inloopdouche, sauna of een whirlpool.

Over het algemeen herkent u een design badkamer aan de volgende aspecten:

  • Een design badkamer is geen standaard badkameropstelling, geen enkele badkamer is hetzelfde
  • Het is een persoonlijke badkamer op maat die geheel is aangepast aan uw wensen
  • Een design badkamer is duurder in aanschaf, vanwege de exclusiviteit
  • De badkamer beschikt over de nieuwste trends en ontwikkelingen

Deze aspecten zijn natuurlijk geen vereiste voor een design badkamer. Bij Paul Roescher beschikken wij over professionele adviseurs die u graag helpen om uw droombadkamer te realiseren.

Bezoek onze showroom

Design badkamer

Wat zijn uw opties voor een design badkamer?

Bij Paul Roescher hebben wij een speciale afdeling voor design badkamers genaamd SupreMatie. Deze badkamers beschikken over een top design die maar in weinig andere huishoudens is terug te vinden. De opties zijn eindeloos. Denk aan kwaliteitsmaterialen, natuurlijke afscheidingen en structuren en meubels in bijzondere patronen.

Onze standaard design badkamers zijn ontworpen door beroemde architecten als Philippe Starck en Phoenix Design. Ook is het mogelijk om in samenwerking met Paul Roescher een eigen SupreMatie badkamer te ontwerpen. Zo maakt u van uw badkamer een echte eyecatcher. Bovendien profiteert u van extra veel voordeel, zoals:

  • 10% combi-voordeel bij aankoop van een badkamer
  • Gratis bezorging
  • Inclusief aansluiting
  • Bekende A-merken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Design badkamer

Een design badkamer kopen?

Bij het kopen van een design badkamer is uw smaak leidend. Samen met een adviseur brengt u als uw wensen in kaart en stelt u uw eigen droombadkamer samen. Laat u inspireren in onze ruim opgezette showrooms met meer dan 50 badkameropstellingen. Uw badkamer wordt een plek om heerlijk te ontspannen.

U bent van harte welkom.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit