Vloertegels voor uw woning in Deventer

De mooiste tegels voor uw vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning in Deventer? Neem dan zeker eens een kijkje in de grootste tegelshowroom ter wereld bij Paul Roescher in Rijssen! In onze Megastore, op slechts een half uurtje vanuit Deventer, vindt u vier etages met een royale keuze uit meer dan 6.000 verschillende tegels! Zo vindt u altijd de vloer die bij uw persoonlijke stijl past. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze woonkamertegels, houtlook tegels of betonlook tegels?

Uw vloer een nieuwe look geven

In ons ruime assortiment vindt u vloertegels in allerlei kleuren, stijlen, soorten en maten (waaronder extra grote tegels). Als u uw interieur een nieuwe look wilt geven, kunnen wij u dan ook uitstekend helpen aan tegels die perfect passen bij de nieuwe uitstraling van uw huis of bedrijf. De grote variatie is echter niet het enige voordeel van vloertegels. Tegels vereisen in vergelijking met andere vloerbedekking bijvoorbeeld relatief weinig onderhoud en hoeven normaal gesproken niet geïmpregneerd te worden. Doordat vloertegels bovendien slijtvast zijn, kunt u jarenlang zorgeloos genieten van een prachtige tegelvloer!

Wilt u een prachtige nieuwe vloer?

Met de vloertegels van Paul Roescher bent u ervan verzekerd dat u straks een prachtige nieuwe vloer in uw woning in Deventer heeft liggen. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, waar u volop inspiratie vindt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met onze specialist. We helpen u graag aan de perfecte vloer! 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit