Ontdek de grootste collectie wandtegels vlak bij Deventer

Bent u op zoek naar wandtegels in de buurt van Deventer? Dan hebt u bij Paul Roescher ontzettend veel keuze. Bij ons vindt u namelijk meer dan 6.000 soorten tegels, waarvan het merendeel te gebruiken is als wandtegel. Op het gebied van tegels bestaan er vele soorten, maten en uitvoeringen. Van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk; voor iedere woonstijl hebben wij tegels van de beste kwaliteit in voorraad. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook sfeervolle Portugese tegels, waarmee u een uniek mozaïek kunt creëren!

Welke tegels zijn geschikt voor de wand?

Onze muurtegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende afmetingen. Van bijvoorbeeld 20 x 20 cm tot XXL en zelfs gigategels met een afmeting van maar liefst 160 x 320 cm! Tegels in een groot formaat zorgen voor een luxe, ruimtelijke en strakke uitstraling. Daarom worden de grote badkamertegels met robuuste betonlook ook steeds vaker toegepast in kleinere badkamers. Wilt u glanzende tegels aan de wand of hebben matte tegels uw voorkeur? Voor de beste wandtegels vlak bij Deventer komt u naar de megastores van Paul Roescher in Rijssen of Apeldoorn.

Wandtegels nabij Deventer voor uw badkamer en keuken

Vooral in de keuken, badkamer en toilet zijn muurtegels onmisbaar. Behalve dat u met kleur, structuur en afmeting de gewenste sfeer kunt creëren, is het ook een wandbekleding die vochtbestendig én gemakkelijk te reinigen is. Daarom hebben wij voor deze ruimtes een riant aanbod tegels beschikbaar in elke denkbare kleur en uitvoering. Ook als het om keukentegels gaat, vindt u bij ons het grootste aanbod van Europa! Met keuze uit tegels van meer dan 150 verschillende tegelmerken kan iedere wand perfect en naar uw eigen smaak betegeld worden! Komt u inspiratie opdoen in onze showroom? Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte wandtegel.

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit