Badkamers in Deventer

Badkamers in Deventer
Bent u op zoek naar smaakvolle badkamers in Deventer? Dan zijn er een hoop sanitair aanbieders waar u terechtkunt. Wilt u nou echt kiezen voor een kwalitatief goede badkamer? En wilt u hiervoor de laagste prijs betalen? Dan zit u bij Paul Roescher helemaal goed. Wij voorzien u graag van passend advies en ontwerpen een badkamer in de door u gekozen stijl.

Goedkope badkamers in Deventer

In onze Megastores vindt u veel verschillende opstellingen met voorbeelden van badkamers. Laat u inspireren en ga in gesprek met één van onze adviseurs. Hij of zij werkt een uniek en gedetailleerd badkamerontwerp voor u uit, uiteraard in de door u aangegeven afmetingen. Daarbij hoeft u niet uit te gaan van hoge prijzen: bij ons vindt u een goedkope badkamer voor uw woning in Deventer. Als bewijs van onze superlage prijs bieden wij u onze 'laagste-prijs-garantie'. Ziet u elders uw badkamer goedkoper? Dan krijgt u het verschil terug. Dat is één van de redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor een badkamer van Paul Roescher.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badkamer stijlen

Van klassieke badkamers tot landelijke badkamers en moderne badkamers: wij kunnen tegemoetkomen aan elke smaak. Daarbij houden we altijd rekening met uw wensen. Wilt u een moderne badkamer, maar wilt u klassieke kenmerken terug laten komen? Dan is dat geen probleem. Een combinatie van diverse stijlen komt steeds vaker voor. Wij maken voor u een uniek ontwerp, zodat u uiteindelijk een badkamer heeft waar u helemaal blij mee bent en waar u een aantal jaar mee vooruit kunt. Bij Paul Roescher kunt u onder andere terecht voor de volgende stijlen badkamers:

Klassieke badkamers
Landelijke badkamers
Moderne badkamers 
Tijdloze badkamers

Uw huidige badkamer renoveren? 
Natuurlijk kunt u bij ons kiezen voor nieuwe badkamers in Deventer, maar wist u al dat het ook mogelijk is om uw huidige badkamer te laten renoveren? Wij knappen uw badkamer op met nieuwe badkamermeubels en tegels. Geef aan wat u graag anders wilt zien en wij werken voor u een ontwerp uit. Weet u niet goed of u moet kiezen voor een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie? Vraag ons dan gerust om hulp. Ook als u nog andere vragen heeft, trek dan zeker even aan de bel. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en geven u passend advies op maat.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit