figure

Complete badkamers

Een complete badkamer van A tot Z. Bij Paul Roescher vindt u Europa’s grootste keus in badkamers. Met twee megastores in Apeldoorn en Rijssen vindt u gegarandeerd een badkamer die bij u past. Van sanitaire voorzieningen en badkamermeubelen tot wandtegels en vloertegels. Lager in prijs dan waar dan ook!

complete badkamer van Paul Roescher

Voor welke huisstijl kiest u?

Complete badkamers zijn er in vele soorten en maten. Het is belangrijk dat u een volledig uitgeruste badkamer kiest die bij u past en waar u optimaal tot rust komt na een drukke dag. Wij raden u daarom aan om genoeg inspiratie opdoet bij de keuze van uw droombadkamer. Bij Paul Roescher hebben wij een breed scala aan verschillende badkameropstellingen in verschillende huisstijlen. WIj nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen in één van onze showrooms. Laat u inspireren onder het genot van een kop koffie!

Bezoek onze showroom

Complete badkamers in iedere prijsklasse

Niet alleen de huisstijl is belangrijk. Ook de prijs die uit wil geven aan een volledige badkamer is niet onbelangrijk. U zal misschien denken dat u diep in de buidel moet tasten voor een complete badkamer. Dit is echter niet zo bij Paul Roescher. Wij hebben bieden onze badkamers in 3 soorten prijsklassen:

Complete badkamer van Paul Roescher

Meer dan 50 badkameropstellingen

Paul Roescher is specialist in het samenstellen van complete badkamers. Doordat wij alles onder één dak hebben kunnen wij u precies laten zien wat de mogelijkheden zijn. Een showroom met meer dan 50 badkameropstellingen en pure badkamerinspiratie. Het samenstellen van een badkamer was nog nooit zo makkelijk.

Bezoek onze showroom

Hulp nodig? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij brengen samen met u als uw wensen in kaart. Dat alles onder het genot van een kop koffie. Of bezoek direct één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen.

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit