Grootformaat wandtegels: van klassiek tot ultramodern

Grootformaat wandtegels zijn er in allerlei soorten. En u zult het niet geloven, maar ze zijn er ook in allerlei maten. Voor iedere inrichting is er een perfecte grootformaat wandtegel beschikbaar. Kom naar de tegelshowroom van Paul Roescher en ontdek de mooiste wandtegels: van klassiek tot ultramodern.

Grootformaat wandtegels voor alle inrichtingen

De diversiteit aan grootformaat wandtegels maakt de keuze er niet bepaald gemakkelijker op. U begint bij het bepalen van de inrichtingsstijl van de ruimte waar u de grootformaat wandtegels wilt laten plaatsen. Gaat u voor een klassieke inrichting of wilt u uw ruimte juist een moderne uitstraling geven? Kiest u voor een industriële look of laat u grootformaat wandtegels plaatsen in een design woonkamer of badkamer. Wij snappen dat u uw keuze niet op het digitale papier kunt maken. Wij nodigen u daarom van harte uit om een kijkje te komen nemen in de grootste tegelshowroom van Europa in onze megastore in Rijssen. Wij inspireren u over alles op het gebied van tegels, waaronder grootformaat wandtegels.

Voordelen van grootformaat wandtegels

Kiest u voor grootformaat wandtegels dan kiest u automatisch voor minder voegen. Hoe groter de wandtegel, hoe minder tegels u nodig heeft voor eenzelfde wandoppervlak. Ook is het zo dat hoe minder tegels u plaatst, hoe minder voegen u nodig heeft. Hoe minder voegen er aangebracht hoeven te worden hoe mooier het vaak gevonden wordt: “Het is een strakke muur geworden!” Bijkomend voordeel is dat er minder schoonmaakwerk nodig is ten opzichte van wandtegels van 10*10 centimeter waar heel veel voegwerk is. Maar misschien wel het grootste pluspunt van grootformaat wandtegels is dat ze de ruimte optisch groter laten lijken. Deze ruimtelijkheid komt natuurlijk doordat er minder tegels nodig zijn maar ook doordat er minder voegen nodig zijn waardoor er minder zichtbare obstakels zichtbaar zijn.

Grootformaat wandtegels

Grootformaat wandtegels in uw badkamer

Nadelen van grootformaat wandtegels

Ieder voordeel heb z’n nadeel” zei een groot voetballer ooit eens, of was het nou andersom? Johan Cruijff was, voor zover wij weten, geen tegelexpert maar in dit geval had hij wel gelijk. De grootte van de wandtegels is naast een groot voordeel ook nadelig: het plaatsen van een grootformaat wandtegel is geen gemakkelijke opgave. Dit komt vaak door het gewicht van de wandtegel maar ook door het formaat; hij is minder gemakkelijk vast te pakken en daardoor minder makkelijk op z’n plaats te plaatsen. Paul Roescher heeft daar natuurlijk een oplossing voor. Vraag een van onze tegelexperts naar de tegelzetservice van Paul Roescher.

Showroom met grootformaat wandtegels

Laat u inspireren over alles wat er op tegelgebied te krijgen is in onze tegelshowroom. Maak een afspraak en ervaar onze Twente gastvrijheid in de megastore van ruim 17.500 m2 waar u naast grootformaat wandtegels ook keukens, badkamers, vloeren, fornuizen en nog veel meer kunt vinden.

Grootformaat wandtegels bij Paul Roescher

De WorldTegelExpo is het paradepaardje van Paul Roescher. Deze showroom staat internationaal bekend als de grootste en mooist vormgegeven tegelshowroom van Europa. Onze architecten hebben er alles aan gedaan om de beleving van de klant hierin centraal te stellen. En wij kunnen u verzekeren: dat is gelukt!Kom naar een van de megastores van Paul Roescher en maak er een gezellig dagje uit van.

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom > 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit