Giga&XXL-tegels | WorldTegelExpo

WorldTegelExpo: De grootste tegelshowroom ter wereld!

Denkt u eens aan voorbeelden van hele grote gebouwen, kunstwerken of andere constructies van recordgrootte. De kans is groot dat de meeste objecten waar u nu aan denkt zich (ver) buiten de Benelux bevinden. Maar om 's werelds grootste tegels in het echt te kunnen zien, hoeft u niet het vliegtuig in! Kom hiervoor eenvoudig naar de WorldTegelExpo, de grootste tegelshowroom ter wereld met 6.000 m2 oppervlakte verdeeld over vier etages! Want deze WorldTegelExpo staat... bij Paul Roescher in Rijssen!

Webshop Tegels >

Maak Afspraak >

Uniek in tegelland

De nieuwe toonzaal is verspreid over meerdere etages, die met elkaar zijn verbonden via roltrappen. Een dergelijke showroom is niet alleen uniek, ook de tentoongestelde collectie tegels is uniek. De keus in kleuren, soorten en maten is groter dan waar ook, maar ook zijn er tegels te vinden die nergens anders worden tentoongesteld. De nieuwe Expo biedt plaats voor tegels tot maar liefst 320 x 160 cm groot! Daarmee verovert Paul Roescher een niet te missen plek in de wereld van ’s werelds grootste tegels. Nu ook in de webshop.

Webshop XXL-tegels >

 

Tegelshowroom Paul Roescher

Grootste aanbod ter wereld

Niet alleen de grootformaat tegels zijn groots, ook het aanbod in de WorldTegelExpo is groter dan waar ook ter wereld. Verdeeld over de vier etages van het WorldTegelExpo vindt u alles, maar dan ook álles wat u maar zoekt op het gebied van tegels:

Grootformaat tegels:

    • Gigategels
    • XXL-tegels

Grootformaat tegels Paul Roescher

 

Wandtegels, vloertegels en alle andere soorten:

 

 

Kwaliteitstegels tegen de allerlaagste afhaalprijzen (cash&carry)

Meer dan 1.200 typen tegels

In het WorldTegelExpo van Paul Roescher heeft u de keuze uit ruim meer dan 1.200 typen tegels. Ja, u leest het goed! Dankzij deze grote verscheidenheid aan tegels vindt u in werkelijk iedere gewenste prijsklasse en stijl uw ideale tegel. Of u nu op zoek bent naar die ene mooie tegel voor de wand van uw badkamer of naar die droomtegel voor uw woonvloer, bij Paul Roescher slaagt u gegaranderd! Maak snel een vrijblijvende afspraak met onze adviseur en vind de tegels van uw dromen!

Waar vind ik welke afdeling?

In onze beide Megastores in Rijssen en Apeldoorn (route) vindt u zeer uitgebreide tegelafdelingen. De nieuwe WorldTegelExpo vindt u in onze Megastore in Rijssen. In totaal telt de Expo vier etages:

- 1e en 2e etage: afdeling Giga&XXL-tegels (webshop)
- Begane grond: afdeling Wand&Vloer tegels (ook in Megastore Apeldoorn!)
- Kelder: afdeling BUDGET-tegel cash&carry

Dus let op: voor de afdeling Giga&XXL-tegels en de BUDGET-tegel cash&carry komt u naar Paul Roescher megastore Rijssen.

 


In Paul Roescher megastore Apeldoorn vindt u een zeer uitgebreide afdeling Wand&Vloer tegels (met meer dan 1.200 typen tegels!) Wij heten u van harte welkom in onze showroom en wij adviseren u graag. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken. 

Webshop >

Maak een afspraak >  

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit