We zullen dan ook zeker jullie aanbevelen!

Fam. Pannekoek uit Hasselt

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk (al wel een jaar) gedaan. We kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat we de apparaten bij een keukenleverancier zouden aanschaffen en de kasten bij de IKEA, hier hadden we ook reeds enkele tekeningen gemaakt. Dit was voor ons het goedkoopste.

Via een kennis kwamen we bij jullie terecht, inderdaad jullie waren/zijn scherp geprijsd in ieder geval met de apparaten. We zijn daarna naar de IKEA gegaan om nogmaals alles te passen en na te meten. Op de terugweg hadden we nog enkele vragen aangaande de apparaten, na overleg kwam de vraag of jullie een offerte mochten maken voor levering van alles, en nee jullie wilden geen prijs weten van de IKEA. We hadden kastdeuren en aanrechtblad uitgezocht samen met jullie en jullie hebben toen een offerte gemaakt.

Conclusie, jullie waren maar zo weinig duurder dan dat we alles op diverse plaatsen gingen halen dat het uiteindelijk net zo duur was als je de tijd meerekent.
Welnu de keuken en apparatuur werd door jullie in februari geleverd en wat bleek, alles in 1 keer goed en onbeschadigd afgeleverd. Voor keukenleveranciers is dit uniek, is onze ervaring.

Wij zullen dan ook zeker jullie aanbevelen, en ook reeds al gedaan, als men ons om advies vraagt voor een keukencentrum.

Met vriendelijke groet,

Fam. Pannekoek, Hasselt”

Bekijk hier meer informatie en voorbeelden van de keukens van Paul Roescher!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit